JOBmeal - alansa vastuullisin

 

 

Tasting arvidin toimistolla 2

Vastuullisuus

Monille elintarvikealan yrityksille vastuullisuus on äärimmäisen tärkeää – niin myös JOBmealille. Vastuullinen toimintatapa on yksi toimintamme kulmakiviä. Onhan kahvin viljely yksi niistä elinkeinoista, joka kärsii ilmastonlämpenemisestä johtuvista sään ääri-ilmiöistä ja muutoksista sille sopivilla viljelyalueilla. Olemme kohdistaneet enenevässä määrin huomiota ja resursseja kestävien ratkaisujen kehittämiseksi sekä omissa sisäisissä toiminnoissamme että asiakkaillemme tarjoamissamme ratkaisuissa.

 

Ekologinen kestäväkehitys

JOBmeal kasvattaa jatkuvasti vastuullisten tuotteiden osuutta valikoimassaan. Pyrimme valitsemaan valikoimaamme sertifioituja ja luomutuotettuja tuotteita, jotka tämän lisäksi täyttävät asettamamme korkeat vaatimukset niin erinomaisen maun kuin laadun osalta.

Kaikki JOBmealin kahvit ilmastokompensoidaan vuodesta 2020 alkaen aina viljelmältä asiakkaan kuppiin. Kestävän kehityksen konsulttiyritys U&WE laskee meille hiilijalanjälkemme suuruuden. Kompensaatio toteutetaan istuttamalla puita kahvintuottajamaihin PlanVivon CommuniTree-projektin kautta. Tällä tavalla haluamme kantaa kortemme kekoon ekosysteemin ja luonnon monimuotoisuuden turvaamisessa kahvintuottajamaissa.

JOBmealin ympäristötyöskentelyä ohjaa vuonna 2010 saamamme SS-EN ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti. Käytämme paikallisesti vihreää sähköä toimistoillamme ja kierrätämme kaikki jätteet. Muun muassa kahvinpurut kierrätetään lannoitteeksi. Esimerkiksi Helsingin toimistolla kierrätämme vuodessa noin 350.000 kg käytettyä kahvinpurua. Liikematkustuksesta, autoilusta ja energiankulutuksesta aiheutuvat päästöt ilmastokompensoidaan niin ikään PlanVivon projektissa.

Taloudellinen kestävä kehitys

Tankissa mydiesel

Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja ja kahvikonsepteja, joissa kestävä kehitys, taloudellinen kestävyys ja luonnon hyvinvointi on otettu huomioon. JOBmealin valikoimasta löytyy muun muassa pohjoismaiden ensimmäinen Joutsenmerkitty kahvipalvelu, jossa koko tuotantoketju on läpiluodattu ja se kattaa Joutsenmerkin tiukat vaatimukset aina viljelmältä asiakkaan kuppiin niin kahvilaitteiston, raaka-aineiden kuin palvelun näkökulmasta.

Green Line konsepti perustuu palautuvien kahviautomaattien kierrättämiseen, jossa käytetylle automaatille annetaan peruskunnostuksen jälkeen uusi elämä vastuullisin tuottein.

Panostamme henkilöstön kouluttamiseen niin ympäristö- kuin taloudellisuusnäkökulmasta. Koko henkilöstömme on saanut taloudellisen ajotavan koulutuksen.
Panostamme reittisuunnitteluun, jotta aiheuttamamme kuormitus olisi mahdollisimman pieni ja tankkaamme
palveluautomme jätteistä valmistetulla bio-dieselillä. Keskeisillä alueilla palvelemme asiakkaitamme kävelypiirein.

Sosiaalinen kestäväkehitys

Välitämme paitsi kahvintuottajamaiden viljelijäyhteiskunnista, myös omista työntekijöistämme.Työntekijät ovat kaiken a ja o.
Yrityksessämme syrjintä, kiusaaminen ja toisten eri-arvoinen kohtelu kaikissa sen ilmenemismuodoissa on kiellettyä ja koko henkilöstömme on sitoutunut siihen.

 

Kulttuurinen kestävä kehitys

Toivotamme tervetulleeksi yritykseemme ihmiset kaikista kulttuureista ikäänsukupuoleen tai taustaan katsomatta.
Kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet tuoda julki ajatuksiaanedetä urallaan ja kaikilla on samat henkilöstöetuudet.
Kunnioitamme ja hyväksymme jokaisen henkilöstömme jäsenen kulttuurisen taustan. 

 

Pyydä tarjous vastuullisesta taukoratkaisusta

JOBmealilla on runsaasti tuotteita ja ratkaisuja vastuulliseen taukohetken tarjoamiseen.
Jätä yhteystiedot ja keskustellaan lisää! 

Ota yhteyttä 0207 210 300