Toimiala-teollisuus

Laadukas kahviautomaatti teollisuus- ja tuotantotilaan

Tuotantoketju skarppina! Mikä onkaan parempi tapa varmistaa se kuin pitää säännöllisesti taukoja kera kupillisen tuoretta kahvia. Anna JOBmealin hoitaa taukokahvituksenne ja tarjolla on aina täydellistä, juuri teille sopivaa kahvia JOBmeal-kahviautomaatista.

Automaattimme sopivat erilaisiin tiloihin aulaan tai taukotiloihin, kuten:

  • tehtaaseen
  • tuotantotilaan ja tuotantolaitokseen
  • teollisuuslaitokseen
  • halliin
  • varastoon
  • logistiikkakeskukseen

Kahviautomaatti teollisuuteen - asiakaskokemuksia

Meiltä saat lämpimät ja kylmät juomat ja syötävät teollisuuden ja tuotantolaitosten taukohetkiin. Saat meiltä laadukkaita kahviautomaatteja, välipala-automaatteja sekä vesiautomaatteja. Työntekijäsi voivat keskittyä vain täydelliseen kahvihetkeen, me voimme huolehtia lopuista. Gourmet kahvipalvelumme sisältää kahvin, kahvilaitteen, palvelun, toimituksen ja huolenpidon. Voit lukea lisää kahvipalvelustamme täältä.

Voit myös tutustua asiakasreferensseihimme ja lukea kuinka työntekijöiden työhyvinvointi ja vireystaso on parantunut kahviratkaisuillamme.

Teollisuuteen suositellut kahviautomaatit ja muut automaatit


Opera Touch
Opera Touch kahviautomaatti on ainutlaatuinen, viimeisintä teknologiaa edustava kosketusnäytöllinen suuren kapasiteetin kahviautomaatti.
Fidenza
Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Perinteinen suodatettu musta kahvi, aito espresso sekä laaja valikoima erikoiskahvijuomia. Tyylikäs kosketusnäyttö, joka mahdollistaa myös videoiden ja tiedotteiden näyttämisen.
Iseo E4 vesiautomaatti
Tehokas Iseo E4 vesiautomaatti on täydellinen ratkaisu eri toimitiloihin, joissa raikasta juomavettä tarvitaan nopeasti suurellekin määrälle ihmisiä.

Pyydä tarjous kahviautomaatista toimistoonne Pyydä tarjous

Monipuolinen valikoima virkistäviä juomia

 JOBmealin monipuolisesta automaattivalikoimasta löytyy jokaiselle työntekijälle oikea tapa nauttia kahvista, teestä ja muista taukohetken antimista. Taukohetket parantavat työhyvinvointia ja auttavat työntekijöitä jaksamaan pitkiäkin työvuoroja. Meillä on laaja valikoima eri kahvipaahtimojen papukahveja, suodatinkahveja ja espressokahveja. Meillä on myös markkinoiden laajin valikoima erilaisia teelaatuja. Voit tutustua laajan kahvi- ja teevalikoimaan täältä. JOBmealin makutakuu varmistaa, että toimitamme juuri työntekijöille parhaimmat kahvi- ja teelaadut toimipisteeseesi.

Kokonaispalvelu teollisuuden tarpeisiin

Mikä kahviautomaatti sopii teidän yritykseenne parhaiten? Tarvitsetteko myös vesiautomaattai? Vesiautomaateista saa hanavedestä kylmennettyä vettä ja hiilihapollista vettä helposti.

Automaatin avulla työntekijöille on tarjolla kahvijuomia, teevettä, kaakaota ja raikasta vettä vaikka kellon ympäri. Tällöin huomioidaan päivävuorolaisten lisäksi myös ilta-ja yötyössä olevat sekä viikonlopputyössä olevat työntekijät.  Automaattiin voidaan asentaa maksukortinlukija tai ne voivat olla vapaakäytöllä.

Kysy meiltä lisätietoa teollisuuden taukotilaratkaisuista joko alla olevalla lomakkeella tai ottamalla suoraan yhteyttä alueesi myyjään. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista teollisuuteen
  • Aina tuoretta kahvia vastajauhetuista pavuista
  • Nopea kahvinkeitto ja kuuma teevesi - kuppi kerrallaan
  • Laaja valikoima kahvi-ja teejuomia
  • Ainutlaatuinen makutakuu
Perinteinen musta kahvi Solista papukahviautomaatista