Vesiautomaatit

Lue lisää

Vesiautomaatti on erinomainen tapa tukea työntekijöiden hyvinvointia tarjoamalla virkistävää vettä kuplilla tai ilman, tyylikkäästä ja toimintavarmasta automaatista. Hanki vesijohtoverkkoon kytkettävä vesiautomaatti toimistoon tai työpaikalle. Sijoita se kahviautomaatin läheisyyteen tai paikkaan, jossa ihmisten on helppo kohdata. 

Lue lisää

Tutustu kesän 2024 vesiautomaattikampanjaan täältä.

Vesiautomaatin etuja:

  • Vesiautomaatin tyylikkään muotoilun ansiosta vesi- ja kahvipiste ovat houkuttelevampia käyttäjälle.
  • Kun hankit vesiautomaatin työpaikalle, muistuttaa se työntekijöitä riittävästä vedennauttimisesta työpäivän aikana. Tämä lisää työhyvinvointia ja suorituskykyä.
  • Vesiautomaatista saa huoneenlämpöistä, kylmää sekä hiilihapotettua vettä. Hiilihappopullo on helposti vaihdettavissa asiakkaan toimesta.
  • Suuri määrä kylmää vettä nopeasti, halutessasi kuplilla. Juomapullojen, karahvien, kannujen ja lasien täyttäminen on vaivatonta korkean annostelupisteen ansiosta.
  • Vesiautomaatti ja vesiannostelija sopivat eri toimintaympäristöihin: työpaikoille, toimistoon, tapahtumiin, aulatiloihin, kokoushuoneisiin, toimistoihin, terveydenhuollon toimipaikkoihin, oppilaitoksiin ja julkisiin tiloihin.