Mielestämme on tärkeää osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan hyväksi. Siksi olemme huolella valinneet useita aloitteita, joita tuemme.

Sosiaalinen ja kulttuurinen vastuu

Välitämme omista työntekijöistämme. Työntekijät ovat kaiken a ja o. Yrityksessämme syrjintä, kiusaaminen ja toisten eriarvoinen kohtelu kaikissa sen ilmenemismuodoissa on kiellettyä.
Osana vastuullista toimintaa JOBmeal tukee valikoituja hyväntekeväisyyskohteita.Toivotamme tervetulleeksi yritykseemme ihmiset kaikista kulttuureista ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta. Kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet tuoda julki ajatuksiaan, edetä urallaan ja kaikilla on samat henkilöstöetuudet. Kunnioitamme ja hyväksymme jokaisen henkilöstömme jäsenen kulttuurisen taustan.

Gubbe-kummitoiminta

Me JOBmealilla haluamme tukea ikäihmisten hyvinvointia ja torjua yksinäisyyttä. Tänä vuonna lahjoitamme kolmelle vanhukselle iloa ja apua Gubbe-toiminnan kautta. Samalla työllistämme merkitykselliseen osa-aikatyöhön nuoria, jotka toimivat kummivanhuksiemme Gubbe-Sydänystävinä. Huolehdimme myös, että yhteisissä Gubbe-hetkissä turinan lomassa riittää nautittavaksi kahvia, useampia santsikupillisia. Pääset tutustumaan Gubbe-toimintaan tarkemmin täältä. 

The World Water project

Jokaisesta myydystä Iseo ja U1 vesiautomaatista lahjoitetaan €2 kansainväliseen The Water Project hyväntekeväisyysprojektiin. Tutustu tähän hyväntekeväisyyskohteeseen tarkemmin täältä.

Global Compact yhteistyö

JOBmeal on allekirjoittanut YK:n Global Compact -aloitteen, joka on maailman suurin yritysvastuualoite. Sitoudumme tukemaan aloitteen ihmisoikeuksia, työoloja, ympäristön ja korruption vastaisuutta tukevia periaatteita ja toteuttamaan niitä käytännössä. Koko maailmassa Global Compact -aloitteeseen on sitoutunut yli 11 000 jäsenyritystä ja yli 3 000 muuta toimijaa, yhteensä 156 maasta. Suomalaisia yrityksiä on mukana 129 – ja JOBmeal on nyt yksi niistä.

Tavoitteemme on olla alan vastuullisin yritys. Aloitteen allekirjoittaminen on yksi osoitus siitä, että panostamme ihmisoikeus-, työolo- ja ympäristöasioiden eteenpäin viemiseen. Aloite tarjoaa käyttöön myös useita konkreettisia työkaluja vastuullisuuden kehittämiseen.

”Vastuullisuustyö on arvojemme mukaista toimintaa. Haluamme samalla varmistaa myös sen, että asiakkaamme voivat luottaa kumppaninsa vastuullisuuteen. JOBmeal tekee paljon vastuullisuuden eteen, ja YK:n Global Compact antaa meille loistavan viitekehyksen ja lisää työkaluja vastuullisuuden johdonmukaiseen kehittämiseen.” kertoo JOBmealin toimitusjohtaja Perttu Laitsaari.