Cafitesse kahvilaitteet tarjoavat korkeatasoisen kahvielämyksen

Henkilökunnan aikaa säästäviä, laadukkaita ja vastuullisia kahvilaitteita ammattilaiskäyttöön foodservice alalle.

Latte art kahvila juoma

Cafitesse kahviautomaatti on loistava investointi mille tahansa ravintola- tai kahvila-alan toimijalle, joka arvostaa nopeutta, helppokäyttöisyyttä, tasalaatuista tuotetta ja vaivattomuutta. Se parantaa asiakaskokemusta sekä tehostaa liiketoimintaa merkittävästi. Hyvän kahvin merkitys ravintola- ja kahvila-alalla on kiistaton. Se ilahduttaa asiakkaita, kuvastaa yrityksen laatutasoa ja palveluhenkisyyttä. Tässä yhteydessä Cafitesse kahviautomaatti nousee erinomaiseksi ratkaisuksi monestakin syystä.


Cafitesse laitteiden edut

Nopeus
Nopeus on avainasemassa kiireisellä foodservice alalla. Cafitesse automaatin ansiosta korkealaatuista kahvia saadaan tarjoiltua nopeasti ja tehokkaasti, mikä vähentää odotusaikoja ja lisää asiakastyytyväisyyttä. Cafitesse automaatilla voi valmistaa kahvia jopa 600 litraa tunnissa.

Helppokäyttöisyys
Automaatit ovat helppoja käyttää eivätkä vaadi pitkää käyttökoulutusta. Kun automaatin ylläpito on vaivatonta, voi henkilökunta keskittyä muihin työtehtäviin ilman, että kahvin laatu kärsii.

Ilman märkää jätettä
Cafitesse automaateilla keitetty kahvi vähentää merkittävästi purujätteen käsittelyyn kuluvaa aikaa ja rahaa. Märkää jätettä ei synny lainkaan. Märän jätteen määrä on siis tasan 0kg riippumatta juodun kahvin määrästä.

Tasalaatuisuus
Cafitesse kahviautomaatit valmistavat aina tasalaatuisiä tuotteita varmistaen, että jokainen kupillinen on yhtä hyvää kuin edellinen. Asiakkaat saavat aina odottamansa laadukkaan kahvielämyksen.

Vaivattomuus
Cafitesse automaatit ovat helppoja puhdistaa ja ylläpitää, mikä säästää arvokasta aikaa ja resursseja. Lisäksi ne ovat luotettavia ja vähentävät huollon tarvetta. Cafitesse-automaatin kyky säästää henkilökunnan aikaa on merkittävä seikka. Vähentämällä tarvetta perinteiselle aikaa vievälle kahvinvalmistukselle, henkilökunta voi keskittyä paremmin asiakaspalveluun ja muihin tehtäviin, mikä parantaa koko liiketoiminnan tehokkuutta.

Food service nelio

Ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus
Vastuulliset sertifioidut kahvit sekä energiapihit kahvilaitteet. Kahvinvalmistuksesta ei synny märkää kahvipurujätettä. Kahvipaahtimo toimii vihreällä energialla. Cafitesse kahvin tuotantoprosessi ja pakkaukset ovat erittäin hygieenisiä ja terveysturvallisia.


Cafitesse on laatutietoisen ja vastuullista kahvia rakastavan ammattilaisen älykäs valinta. Helppous, tehokkuus ja jätteettömyys sekä juomien tasalaatuisuus ovat herättäneet asiakkaiden parissa arvostusta.  Kahvilaite säästää henkilökunnan aikaa.
Kahvin maku saa erityisesti kiitosta.

Excellence Touch Hot & Cold
Huippunopea Cafitesse Excellence Touch Hot & Cold - kahvilaite ammattilaiskäyttöön. Kahvijuomat kuumina ja kylmänä. Käyttäjäystävällinen.
Excellence Touch
Huippunopea Cafitesse Excellence Touch valmistaa laajan valikoiman erinomaisia Jacobs-kahvijuomia vain sekunneissa!
Cafitesse Quantum 110
Cafitesse QUANTUM 110 kahvilaite valmistaa kupillisen mustaa kahvia muutamassa sekunnissa.
Cafitesse Quantum 300
Laite soveltuu suuriin yleisötapahtumiin ja tilaisuuksiin, joissa tarvitaan nopeasti hyvänmakuista kahvia suurelle käyttäjämäärälle.
Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa kahviratkaisusta hotellliin, ravintolaan, kahvilaan tai aulatiloihin

Kun etsit joustavaa, nopeaa ja tehokasta laitetta suuriinkin kahvituksiin itsepalveluun tai tarjoiluun.

Jacobs excellence touch kahviautomaatti