Toimialat oppilaitokset

Kahvi- ja vesiautomaatit kouluun ja oppilaitokseen

Kirjojen pänttäämistä, tunnilta toiselle kaasuttamista, kokeita - sellaista se opiskelu välillä on, mutta ei hätää. Pidä taukohetki, nauti kuppi kahvia tai teetä ja virkistyt!

JOBmeal tarjoaa oppilaitoksiin helppoa kahvipalveluratkaisua, joka toimii kätevänä ravintola- ja kahvilapalvelujen täydentäjänä.

Makuja on monia, siksi JOBmealin automaateista löytyy aina laaja valikoima erilaisia kuumia juomia kuten: kahvijuomia, kaakaota, lämmintä mehua ja kuumaa teevettä.

Opiskelijat, opettajat ja kouluttajat tarvitsevat energiaa päivisin ja iltaisin. Hyvä kahvi tai tee sekä terveellinen välipala antaa energiaa opiskella ja piristää päivää, ja siksi ne tulisikin olla helposti saatavilla oppilaitoksien oleilutiloissa ja kahvihuoneissa.

Oppilaitoksiin suositellut automaatit

Pyydä tarjous kahviautomaatista oppilaitokseenne Pyydä tarjous

Kahvi- ja kioskiautomaatti kouluun ja oppilaitokseen - kokemuksia

Voit tutustua asiakasreferensseihimme ja lukea kuinka kahviautomaatit ovat parantaneet oppilaiden ja opettajien jaksamista ja vireystasoa.

 

Useita eri maksutapoja

JOBmealin kahvi-, vesi- ja välipala-automaatteihin on asennettavissa useita eri maksujärjestelmiä tai ne voi asettaa vapaakäytölle, jolloin oppilaiden ei tarvitse maksaa tuotteista. Esimerkiksi automaateissa voi maksaa tekstiviestillä, yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, kolikoilla sekä mobiilisovelluksella. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista oppilaitokseen
  • Aina tuoretta kahvia - kuppi kerrallaan
  • Laaja valikoima kahvi-ja teejuomia, kaakaota sekä syötävää
  • Erilaisia maksujärjestelmiä
  • Oppilaskunnalle rahankeruumahdollisuus
Cappuccino kahvijuoma