Laaja kahvi- ja teevalikoima


Markkinoiden laajin valikoima kahveja ja teetä tunnetuilta brändeiltä tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja työpaikkojen taukopalveluihin. Tämä laaja valikoima varmistaa, että jokainen työntekijä löytää mieluisan juoman, olipa kyseessä sitten virkistävä kahvitauko tai rentouttava teehetki. Laadukkaat tuotteet tunnetuilta brändeiltä takaavat korkean maun ja nautinnon, mikä voi parantaa työhyvinvointia ja taukojen virkistävyyttä. Monipuolisten vaihtoehtojen ansiosta taukokahvitukset ovat aina odotettu hetki, joka edistää yhteisöllisyyttä ja lisää työpaikan viihtyisyyttä.

 

Kahvit

Jacobs

Jo 1950 -luvulta lähtien Suomessa on nautittu tätä laadukasta ja aromikasta, 100% Arabica-papuista valmistettua kahvia.  Jokainen kuppi on valmistettu tarkkaan valikoiduista sertifioiduista pavuista. 

L'OR

Kultareunusta arkeen jo vuodesta 1992. L’OR tavoitteena on tarjota maailman parasta kahvia, ja siinä he ovat onnistuneetkin! Täydellisyyteen jalostaminen ei koske ainoastaan kahvia. Koko kahvikokemus on nautinnollinen, ylellinen ja arvokas hetki päivään, jonka ylpeänä voit tarjota myös vieraillesi ja asiakkaillesi. Valikoimastamme löytyy Rainforest Alliance ja EU luomumerkittyjä kahvipapuja.

Arvid Nordquist

Arvid Nordquist paahtimo on ruotsalainen kahvinvalmistaja, joka perustettiin vuonna 1884. Yritys tunnetaan korkealaatuisista ja vastuullisesti tuotetuista kahveistaan, jotka on valmistettu 100% arabica-pavuista. Arvid Nordquistin kahvivalikoima kattaa laajan kirjon makuja aina pehmeistä ja hedelmäisistä vivahteista vahvempiin ja täyteläisempiin sekoituksiin. Paahtimo panostaa ympäristöystävällisyyteen ja eettisyyteen, ja sen tuotteilla on useita sertifikaatteja, kuten UTZ ja Rainforest Alliance.

Löfbergs

Löfbergs on ollut hyvänmakuisen, täyteläisen tummapaahtoisen kahvin asialla jo vuodesta 1906, jolloin Anders Löfberg yhdessä veljiensä Johnin ja Josefin kanssa perusti pienen kahvipaahtimon Ruotsin Karlstadiin. Sittemmin Löfbergs on kasvanut ja kansainvälistynyt, mutta sama perusperiaate, intohimo tummaan kahviin on säilynyt. Valikoimasta löytyy Reilu kauppa, Rainforest Alliance ja EU:n luomumerkki sertifioitua kahvia.

Muut kahvipaahtimot


 

Teet

Pickwick

Pickwick on arvostettu teebrändi, joka tunnetaan korkealaatuisista ja monipuolisista teevalikoimistaan. Brändi perustettiin Alankomaissa vuonna 1937, ja se on siitä lähtien saavuttanut suuren suosion sekä kotimaassaan että kansainvälisesti. Pickwick tarjoaa laajan valikoiman eri teelajeja, kuten mustaa teetä, vihreää teetä, hedelmäteetä ja yrttiteetä, jotka kaikki valmistetaan huolella valituista raaka-aineista. Pickwickin tuotteet ovat suosittuja niiden puhtaan ja luonnollisen maun ansiosta, ja brändi pyrkii jatkuvasti innovoimaan ja kehittämään uusia makuelämyksiä teen ystäville ympäri maailman.

Life by Follis

Life by Follis on moderni ja trendikäs teebrändi, joka keskittyy tarjoamaan ainutlaatuisia ja terveellisiä teelaatuja nautiskelijoille ympäri maailman. Brändi syntyi intohimosta tuoda esille teen monipuoliset terveysvaikutukset ja sen kyky tuoda hetken rauhaa kiireiseen arkeen. Life by Follis panostaa vastuullisuuteen ja laatuun, käyttämällä vain parhaita luomuraaka-aineita ja tukemalla eettistä viljelyä.

Life by Follis -teet ovat huolella valittuja ja suunniteltuja tarjoamaan täydellisiä makuelämyksiä jokaiseen hetkeen. Valikoimaan kuuluu sekä perinteisiä että innovatiivisia sekoituksia, kuten virkistäviä vihreitä teitä, rauhoittavia yrttiteitä ja eksoottisia hedelmäsekoituksia. Jokainen kupillinen Life by Follis -teetä on lupaus laadusta, hyvinvoinnista ja pienistä arjen ylellisyyksistä.

Dilmah

Dilmah on maailmanlaajuisesti tunnettu teebrändi, joka edustaa laatua ja eettisyyttä. Vuonna 1988 perustettu Dilmah tarjoaa aitoa, käsityönä valmistettua teetä suoraan Sri Lankasta. Perustaja Merrill J. Fernando loi brändin varmistaakseen viljelijöiden oikeudenmukaisen korvauksen. Dilmah-teetä valmistetaan korkeimpien laatustandardien mukaisesti, ja jokainen teepussi sisältää luonnollista makua ja aromia ilman lisäaineita. Brändi panostaa ympäristövastuuseen ja yhteisön kehittämiseen. Dilmah tarjoaa laajan valikoiman teelaatuja, klassisista mustista ja vihreistä teistä eksoottisiin yrtti- ja hedelmäsekoituksiin. Valitse Dilmah, ja koe tee, joka on tehty sydämellä ja sielulla.

Four O'Clock

Four O'Clock on arvostettu teebrändi, joka on tunnettu korkealaatuisista ja ainutlaatuisista teelaaduistaan. Brändi on saanut inspiraationsa perinteisestä iltapäiväteestä ja pyrkii tuomaan sen hienostuneen nautinnon jokaisen teen ystävän ulottuville. Four O'Clock panostaa erityisesti luomutuotteisiin ja vastuulliseen viljelyyn, varmistaen näin teen puhtauden ja eettisyyden.

Four O'Clockin teevalikoima on monipuolinen ja houkutteleva, sisältäen klassisia mustia teitä, raikkaita vihreitä teitä, sekä kiehtovia yrtti- ja hedelmäsekoituksia. Jokainen tee on huolella valittu ja valmistettu tarjoamaan täydellisen makuelämyksen. Brändi korostaa erityisesti hetken tärkeyttä ja sen merkitystä hyvinvoinnille, ja jokainen kupillinen Four O'Clock -teetä onkin kuin pieni tauko arjen kiireestä, kutsu nauttimaan ja rentoutumaan.