Uusi JOBmeal-konserni on johtava pohjoismainen kahvipalveluiden toimittaja

JOBmeal on Suomen ja Ruotsin johtava työpaikkojen kahvipalveluiden tarjoaja. Solnassa, Tukholman ulkopuolella pääkonttoriaan pitävällä JOBmealilla on 31 toimipistettä kahdessa maassa. JOBmealissa työskentelee 350 henkeä.

Suomessa 10 aluekonttoriamme mahdollistavat joustavat laite- ja palveluratkaisut maanlaajuisesti, asiakasta lähellä. Tarjoamme asiakkaillemme kaiken mitä virkistävään taukoon tarvitaan. Erinomaista kahvia, kuumia juomia, kylmiä juomia, terveellisiä välipaloja, herkkuja ja naposteltavaa, juuri siellä missä olet ja juuri silloin kuin sinä haluat.

Vaikka JOBmealin nimi Suomessa onkin uusi, niin olemme lähes 60 vuoden kokemuksella edelleen suomalaisten kahvitaukojen asiantuntija ja tarjoamme parhaat puitteet onnistuneeseen kahvitaukoon. Paikallisuuteen ja yrittäjähenkiseen palvelukulttuuriin sitoutunut JOBmeal haluaa tuoda asiakkailleen parhaan kahvikokemuksen. Sen mahdollistaa monipuolinen ja nykyaikainen laitevalikoimamme, ylivertainen palvelumme ja paahtimoriippumattomuus, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman eri paahtimoiden laadukkaimpia kahveja.

“Me tiedämme olevamme läsnä työpäivän arvokkaimmissa hetkissä, kun ihmiset kohtaavat toisensa kahvin äärellä ja siksi tulemmekin toiminnassamme painottamaan enemmän paikallisuutta, laatua ja yrittäjähenkisyyttä” kiteyttää toimitusjohtaja Perttu Laitsaari.

JOBmeal kahvipalvelut

JOBmealin kolmesta kahviratkaisusta löytyy jokaiselle organisaatiolle sopiva vaihtoehto erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä!

Täyspalvelu

Kun haluatte vain nauttia kahvista ja antaa JOBmealin hoitaa kaiken muun. Toimitamme ja täytämme automaatissa tarvittavat raaka-aineet. Suoritamme laitteelle säännöllisesti pesuhuollon. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista. 

Osittaispalvelu

Kun haluatte hoitaa itse automaatin täyttämisen ja päivittäisen ylläpidon.Toimitamme tilatut raaka-aineet ja suoritamme laitteen pesuhuollon n.1krt/kk. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista.

Joutsenmerkitty kahvipalvelu

Joutsenmerkin kriteerit kattavat koko palvelun. Kahviautomaattien lisäksi vaatimuksia on asetettu kahville ja muille raaka-aineille, kuljetuksille, huolloille, käytetyille puhdistusaineille ja koko logistiikalle. Lue lisää

Ota yhteyttä 0207 210 300