Markkinajohtaja Suomessa

JOBmeal on Suomen markkinajohtaja työpaikkojen kahvipalveluissa. 

“Asiakkaamme arvostavat hyvää kahvia ja laadukasta palvelua. Meillä nämä asiat ovat kunnossa ja erittäin vahva kasvumme osoittaa, että olemme onnistuneet paketoimaan nämä kilpailukyisesti” kiteyttää toimitusjohtaja Perttu Laitsaari.

Suomessa 10 aluekonttoriamme mahdollistavat joustavat laite- ja palveluratkaisut paikallisesti maanlaajuisesti, asiakasta lähellä. Tarjoamme asiakkaillemme kaiken mitä virkistävään taukoon tarvitaan. Erinomaista kahvia, kuumia juomia, kylmiä juomia, terveellisiä välipaloja, herkkuja ja naposteltavaa, juuri siellä missä olet ja juuri silloin kuin sinä haluat.

JOBmeal on 60 vuoden kokemuksella suomalaisten kahvitaukojen asiantuntija ja tarjoamme parhaat puitteet onnistuneeseen kahvitaukoon. Paikallisuuteen ja yrittäjähenkiseen palvelukulttuuriin sitoutunut JOBmeal haluaa tuoda asiakkailleen parhaan kahvikokemuksen. Sen mahdollistaa erittäin laaja kahvivalikoimamme, ylivertainen palvelumme ja monipuolinen automaattivalikoimamme, joka edustaa alansa huippua niin muotoilun kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta.

“Me tiedämme olevamme läsnä työpäivän arvokkaimmissa hetkissä, kun ihmiset kohtaavat toisensa kahvin äärellä.  Toiminnassamme painotamme vastuunottamista, yrittäjyyttä, määrätietoisuutta, käytännöllisyyttä sekä yhteisöllisyyttä varmistaaksemme, että jokainen asiakkaan nauttima kahvikupillinen on ensiluokkainen sekä kahvitauko miellyttävä ja virkistävä. Haluamme, että asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa ja että meidän kanssa on helppo toimia. Teemme sen minkä lupaamme”, toimitusjohtaja Perttu Laitsaari.

JOBmeal on osa JDE Peet´siä, joka on maailman suurin kahvi-ja teealan yritys liikevaihdolla mitattuna. JDE Peet´sin kahvia tai teetä juotiin vuonna 2020 n. 4500 kupillista per sekunti.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on JOBmealin tärkeimpiä arvoja.

Lupaus ja arvot

JOBmeal tarjoaa asiakkailleen ylivertaista palvelua, jonka varmistamme jatkuvalla palveluiden ja tuotevalikoiman kehittämisellä.

Makutakuu

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme makutakuun. 

Meille töihin

Välitämme omista työntekijöistämme. Työntekijät ovat kaiken a ja o.