JOBmeal on markkinajohtaja Suomessa

JOBmeal on Suomen markkinajohtaja työpaikkojen kahvipalveluissa.

“Asiakkaamme arvostavat hyvää kahvia ja laadukasta palvelua. Meillä nämä asiat ovat kunnossa ja erittäin vahva kasvumme osoittaa, että olemme onnistuneet paketoimaan nämä kilpailukyisesti” kiteyttää toimitusjohtaja Perttu Laitsaari.

Suomessa 10 aluekonttoriamme mahdollistavat joustavat laite- ja palveluratkaisut paikallisesti maanlaajuisesti, asiakasta lähellä. Tarjoamme asiakkaillemme kaiken mitä virkistävään taukoon tarvitaan. Erinomaista kahvia, kuumia juomia, kylmiä juomia, terveellisiä välipaloja, herkkuja ja naposteltavaa, juuri siellä missä olet ja juuri silloin kuin sinä haluat.

Vaikka JOBmealin nimi Suomessa onkin uusi, niin olemme lähes 60 vuoden kokemuksella edelleen suomalaisten kahvitaukojen asiantuntija ja tarjoamme parhaat puitteet onnistuneeseen kahvitaukoon. Paikallisuuteen ja yrittäjähenkiseen palvelukulttuuriin sitoutunut JOBmeal haluaa tuoda asiakkailleen parhaan kahvikokemuksen. Sen mahdollistaa erittäin laaja kahvivalikoimamme, ylivertainen palvelumme ja monipuolinen ja nykyaikainen automaattivalikoimamme.

“Me tiedämme olevamme läsnä työpäivän arvokkaimmissa hetkissä, kun ihmiset kohtaavat toisensa kahvin äärellä ja siksi tulemmekin toiminnassamme painottamaan enemmän paikallisuutta, laatua ja yrittäjähenkisyyttä. Haluamme, että asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa ja että meidän kanssa on helppo toimia. Teemme sen minkä lupaamme”, toimitusjohtaja Perttu Laitsaari.

JOBmeal kahvipalvelut

JOBmealin kolmesta kahviratkaisusta löytyy jokaiselle organisaatiolle sopiva vaihtoehto erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä!

Täyspalvelu

Kun haluatte vain nauttia kahvista ja antaa JOBmealin hoitaa kaiken muun. Toimitamme ja täytämme automaatissa tarvittavat raaka-aineet. Suoritamme laitteelle säännöllisesti pesuhuollon. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista. 

Osittaispalvelu

Kun haluatte hoitaa itse automaatin täyttämisen ja päivittäisen ylläpidon.Toimitamme tilatut raaka-aineet ja suoritamme laitteen pesuhuollon n.1krt/kk. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista.

Joutsenmerkitty kahvipalvelu

Joutsenmerkin kriteerit kattavat koko palvelun. Kahviautomaattien lisäksi vaatimuksia on asetettu kahville ja muille raaka-aineille, kuljetuksille, huolloille, käytetyille puhdistusaineille ja koko logistiikalle. Lue lisää

Ota yhteyttä 0207 210 300