JOBmeal takaa täydellisen kahvinautinnon

Me tiedämme minkälainen kahvi suomalaisilla työpaikoilla maistuu. Vastuulliset kahvit ja energiapihit kahviautomaatit auttavat myös asiakkaitamme heidän ympäristötavoitteissaan.

Lue lisää

JOBmealin monipuolisesta ja toimintavarmasta kahviautomaattivalikoimasta löydät teille sopivat automaatit. Mukaan laadukkaat raaka-aineet ja tuotteet, sekä JOBmealin erinomainen palvelu ja teillä on onnistunut taukohetki. JOBmealin kahviautomaatit sopivat toimistoon, yrityksille, työpaikalle, tuotantolaitokseen, julkiseen tilaan, kouluihin ja oppilaitokseen sekä  terveydenhuollon toimipisteeseen. Meiltä saat myös nopeat suuren kapasiteetin kahvilaitteet, jotka sopivat erityisen hyvin hotelleille, ravintoloihin sekä tapahtuma-areenoille. Automaattivalikoimastamme löytyy myös tyylikkäät vesiautomaatit. 

JOBmealin kahviautomaatit edustavat alansa huippua niin muotoilun kuin käyttäjäystävällisyydenkin puolesta. Kahviautomaattivalikoimamme kattaa papu-, Cafitesse- ja instantkahviautomaatit sekä barista tasoiset espressolaitteet. Kaikissa automaateissa on runsas kuumajuomavalikoima (mm. musta kahvi, espresso, wiener cafe, erikoiskahvit sekä kaakao ja teevesi). Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman laadukkaita kahveja tunnetuilta paahtimoilta kuten: L’or, Jacobs, Karat, Arvid Nordquist, Löfbergs, Meira ja Paulig.

Asiakaspalvelumme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiinne ja auttamaan sinua askarruttavissa asioissa. Ripeät konsulenttimme ja ammattitaitoiset teknikkomme valmistavat, että kahviautomaatit toimivat optimaalisesti ja tarjoavat aina korkealaatuista kahvia. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat nauttia hyvästä kahvista. Varmistamme aina, että kahvi maistuu juuri niin hyvältä kuin odotatte.