Kahvipalvelu - ylivertainen palvelu kahviautomaatin mukana!

Meille ei riitä, että asiakkaamme saavat vain hyvää palvelua, me tarjoamme ylivertaista palvelua. JOBmealin asiakkaat nauttivat vaivattomista kahvihetkistä. Laadukkaan ja luotettavan kahviautomaatin lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisen palveluratkaisun, joka takaa moiteettomasti toimivan laitteen ja juuri teidän tarpeisiinne sopivat laadukkaat kahvi- ja teevalikoimat. Ennen kaikkea jokaisesta kupillisesta JOBmealin kahviautomaatilla jää mieleen erittäin hyvä kahvi. JOBmealin asiakkaana sinulle jää aikaa keskittyä omiin ydintoimintoihisi, kun me hoidamme puolestasi taukotilan kahvin, teet, kaakaot, välipalat ja muut.

Kahviautomaatti palveluna

Palveluvaihtoehtoinamme on kolme erilaista kahviratkaisua, joista löytyy juuri teille parhaiten sopiva vaihtoehto. Ammattilaisemme tekevät tarveanalyysin, jonka perusteella räätälöimme kahviratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.

Lue, miten kahvitastingilla opitaan tunnistamaan eri kahvilajikkeet, kahvin paahtoasteet ja erilaiset kahvijuomat ammattilaisen coffeemasterin johdatuksella

Tutustu kahvitastingiin

Helppo palvelupaketti

Valitse automaatti

Kahviautomaattien, välipala-automaattien ja vesiautomaattien vuokraus ja leasing.

Kahviautomaatit

Valitse pavut

Toimitamme kahvin, teen ja muut tuotteet tiloihisi

Kahvi- ja teevalikoimat

Hoidamme automaatin optimoinnin

Huolehdimme automaatin optimoinninsta, huollosta, säädöstä ja pesusta.

JOBmeal kahvikonseptit

Nauti kahvista

Sinun tehtäväsi on vain nauttia kahvijuomista, teestä ja välipaloista. Makutakuulla.

Toimialaratkaisut

JOBmeal kahvipalvelut

JOBmealin kolmesta kahviratkaisusta löytyy jokaiselle organisaatiolle sopiva vaihtoehto erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä!

Täyspalvelu

Kun haluatte vain nauttia kahvista ja antaa JOBmealin hoitaa kaiken muun. Toimitamme ja täytämme automaatissa tarvittavat raaka-aineet. Suoritamme laitteelle säännöllisesti pesuhuollon. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista. 

Osittaispalvelu

Kun haluatte hoitaa itse automaatin täyttämisen ja päivittäisen ylläpidon.Toimitamme tilatut raaka-aineet ja suoritamme laitteen pesuhuollon n.1krt/kk. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista.

Joutsenmerkitty kahvipalvelu

Joutsenmerkin kriteerit kattavat koko palvelun. Kahviautomaattien lisäksi vaatimuksia on asetettu kahville ja muille raaka-aineille, kuljetuksille, huolloille, käytetyille puhdistusaineille ja koko logistiikalle. Lue lisää.

"Usein asiakkaamme ovat yllättyneet, kuinka nopeasti otamme yhteyttä asiakasyhteydenottoihin. Pyrimme vastaamaan asiakasyhteydenottoihin vuorokauden sisällä - tai usein jopa tunnin sisällä yhteydenotosta. "

Jarmo Korhonen, JOBmealin myyntipäällikkö, Pääkaupunkiseutu

Kahviautomaatit eri tarpeisiin

Erinomaisia kahvijuomia ja baristatason espressoa isomallekin työpaikalle.

Canto papukahviautomaatti

Tulevaisuuden kahviautomaatti, ohjelmoitava näyttö ja baristatason kahvijuomat.

Fidenza papukahviautomaatti

Baristatason espressoa ja muita erinomaisia kahvijuomia.

Espressokone Kalea

Pieni ja tyylikäs papukahviautomaatti on vaivaton ratkaisu toimistojen kahvitaukoihin.

Solista papukahviautomaatti

Haluaisitko oppia lisää kahvien eroista?

Tutustu, miten kahvitastingilla opitaan tunnistamaan eri kahvilajikkeet, kahvin paahtoasteet ja erilaiset kahvijuomat ammattilaisen coffeemasterin johdatuksella.

"Mieltymykset menevät tastingissa usein uusiksi", kahviasiantuntija Kaija Paltemaa sanoo.

Tummin paahto on tyypillisesti suosituin.

“Aika usein ihmiset yllättyvät. Heillä saattaa olla voimakaskin ennakkonäkemys mielikahvistaan, joka sitten muuttuu kun kahveja maistetaan sokkona. Muutos on lähes aina tummempaan suuntaan”, Paltemaa kertoo.

Lue artikkeli JOBmealin järjestämästä kahvitastingistä:

Lue artikkeli JOBmealin kahvitastingistä

Kahviautomaattien huoltopyynnöt

Jos automaatteihimme tai muihin tuotteisiimme tulee vika, ota yhteyttä meihin. Vikailmoitus kirjataan järjestelmäämme ja välitetään välittömästi vastuussa olevalle teknikolle. Tilakoodien avulla voit seurata korjaustyömääräyksen etenemistä reaaliajassa. Kaikki vikailmoitukset analysoidaan ja käytetään kahvipalveluiden kehittämiseen.

Lomake huollon yhteydenottoon

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa
Kahviautomaatti

  • Aina tuoretta kahvia nopeasti - kuppi kerrallaan
  • Laadukas valikoima kahvijuomia
  • Markkinoiden laajin valikoima kahvipapuja
  • Ainutlaatuinen makutakuu

Ota yhteyttä 0207 210 300