Kahvipalvelu - laadukas palvelu kahviautomaatin mukana!

Meille on kunnia-asia, että nauttimasi kahvi on aina parhaan makuista. Uskallammekin antaa sinulle makutakuun - teemme kaikkemme, jotta olisit tyytyväinen jokaiseen nauttimaasi kahvikupilliseen.

Palveluvaihtoehtoja on useita, joista ammattilaistemme avulla löytyy juuri tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto. Suunnittelemme kanssasi yksilöidyn taukoratkaisun, jolla varmistetaan, että työntekijöilläsi on aina hyvänmakuista kahvia ja muita tuotteita tarjolla.

Asiakkaanamme nautit vaivattomista kahvihetkistä. Laadukkaan ja luotettavan kahviautomaatin lisäksi tarjoamme ylivertaisen kahvipalveluratkaisun joka takaa moitteettomasti toimivan laitteen ja juuri teidän tarpeisiinne sopivat laadukkaat kahvi- ja teevalikoimat.

Valitse automaatti

Kahviautomaattien ja muiden automaattien vuokraus ja leasing.

Valitse pavut

Toimitamme kahvin, teen ja muut tuotteet tiloihisi sovituin ajoin.

Automaatin optimointi

Huolehdimme automaatin optimoinnista, huollosta, säädöstä ja pesusta.

Nauti kahvista

Sinun tehtäväsi on vain nauttia kahvijuomista, teestä ja välipaloista. Makutakuulla.

15 minuutin etätapaaminen asiantuntijan kanssa parhaan kahviratkaisun suunnittelemiseksi Varaa etätapaaminen

JOBmeal kahvipalvelut

JOBmealin kolmesta kahviratkaisusta löytyy jokaiselle organisaatiolle sopiva vaihtoehto erilaisiin tarpeisiin.

JOBmeal Täyspalvelu

Kun haluatte vain nauttia kahvista ja antaa JOBmealin hoitaa kaiken muun. Toimitamme ja täytämme automaatissa tarvittavat raaka-aineet. Suoritamme laitteelle säännöllisesti pesuhuollon. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista. 

Osittaispalvelu

Kun haluatte hoitaa itse automaatin täyttämisen ja päivittäisen ylläpidon.Toimitamme tilatut raaka-aineet ja suoritamme laitteen pesuhuollon n.1krt/kk. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista.

Joutsenmerkitty kahvipalvelu

Joutsenmerkin kriteerit kattavat koko palvelun. Kahviautomaattien lisäksi vaatimuksia on asetettu kahville ja muille raaka-aineille, kuljetuksille, huolloille, käytetyille puhdistusaineille ja koko logistiikalle.

"Usein asiakkaamme yllättyvät positiivisesti, kuinka nopeasti vastaamme asiakasyhteydenottoihin. Vastaamme niihin useimmiten vuorokauden - joskus jopa tunnin - sisällä yhteydenotosta."

Jarmo Korhonen, JOBmealin aluemyyntipäällikkö, Pääkaupunkiseutu

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa kahviautomaatista
  • Aina tuoretta kahvia nopeasti - kuppi kerrallaan
  • Laadukas valikoima kahvijuomia
  • Markkinoiden laajin valikoima kahvipapuja
  • Ainutlaatuinen makutakuu
musta kahvi