Ainutlaatuinen makutakuu ja laadukas palvelu!

JOBmeal tarjoaa asiakkailleen laadukasta palvelua, jonka varmistamme jatkuvalla palveluiden ja tuotevalikoiman kehittämisellä. Makutakuu takaa asiakkaillemme juuri heidän toiveidensa mukaisen kahvin.

JOBmeal: Kun todella hyvä kahvi on tärkeää!

JOBmealin visio ylivertaisesta asiakaspalvelusta on perusta toiminnallemme, jonka varmistamme seuraavilla asiakaslupauksilla ja toiminnalla.

Välitämme sinusta - Kuuntelemme asiakasta ja tarjoamme parhaiten heidän tarpeisiinsa sopivan palveluratkaisun. Emme jätä asiakasta yksin, vaan varmistamme, että hän on tyytyväinen palveluun ja kahvin makuun koko asiakkuuden ajan.

Voit aina luottaa meihin - Teemme kuten lupaamme, olipa sitten kyseessä pieni tai iso asia. Kohtelemme kaikkia asiakkaitamme tasavertaisesti ja samalla ammattitaidolla. 

Meiltä saat parhaan ratkaisun - Asiakas saa meiltä moitteettomasti toimivan ratkaisun, joka tarjoaa aidon makunystyröitä hivelevän nautinnon. JOBmeal toimii alansa aallonharjalla, joten asiakkaat saavat heti tuoreeltaan alan uusimmat tiedot, taidot ja tuotteet. 

Paras mahdollinen maku - Teemme kaikkemme tarjotaksemme parhaan mahdollisen maun. Varmistamme sen olipa sitten kyseessä automaatin säädöt tai osaamisen ylläpitäminen. Alan ammattilaisina jaamme mielellämme asiakkaillemme alan tietoa.  

Visiomme lisäksi JOBmealin alla kuvatut arvot toimivat yrityksemme tukipilareina ja mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen. 

15 minuutin etätapaaminen asiantuntijan kanssa parhaan kahviratkaisun suunnittelemiseksi Varaa etätapaaminen
Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa kahvipalvelustamme

Täytä yhteystietosi alle niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää tarjoamastamme kahvipalvelusta.

Jobmeal kahvikupit ympyrässä pyöreä