Toimiala toimistot

Paras kahviautomaatti toimistoon ja työpaikalle

Suomalaiset juovat kahvia yli kolme kupillista päivässä. Suurin osa kahvista nautitaan työpaikalla.

Hyvä kahvi ja tee on työpaikalla erittäin tärkeää, sillä onnistunut taukohetki lisää jaksamista ja antaa energiaa työskennellä. Taukoratkaisumme sopivat kaiken kokoisille yrityksille ja automaattimme ovat toiminnassa vuorokauden ympäri - 24/7. Kahviautomaateista saavat työntekijät ja asiakkaat hetkessä laajan valikoiman erilaisia herkullisia kuumiajuomia, kuten suodatinkahvia, aitoa espressoa ja muita erikoiskahvijuomia, sekä täyteläistä kaakaota. Teen ystäville on tarjolla aina oikean lämpötilan kuumaa vettä ja JOBmealilta saatavilla laaja valikoima teejuomia.

Pyydä tarjous kahviautomaatista toimistoonne Pyydä tarjous

Laaja valikoima teetä, kaakaota ja kahvijuomia työpaikoille

Monipuolisesta automaattivalikoimastamme löytyy jokaiselle juuri se oikea tapa nauttia kahvista. Kokonaisratkaisumme tarjoaa vaihtoehtoja niin aromikkaan suodatinkahvin ystäville, papukahvin kannattajille kuin täyteläistä espressoa rakastaville. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kahvi- ja teetuotteita, jotka toimitamme työpaikallesi palvelumallin mukaisesti. Uskallamme myös antaa juomillemme makutakuun, jolla varmistamme, että taukohetkesi on täydellinen nautinto.


Fidenza
Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Perinteinen suodatettu musta kahvi, aito espresso sekä laaja valikoima erikoiskahvijuomia. Tyylikäs kosketusnäyttö, joka mahdollistaa myös videoiden ja tiedotteiden näyttämisen.
Solista Alkaen 52€/kk
Solista papukahviautomaatti. Aina tuoretta kahvia vastajauhetuista pavuista. Pieni ja tyylikäs toimistoon, työpaikalle tai aulatilaan.
Vastuullinen kahviratkaisu alk 52€/kk ja kahviautomaatti maksutta kokeiluun viikoksi Tutustu tarjoukseen

Toimiston taukohetkiin tuoretta kahvia

Tauot, vaikka lyhyetkin sellaiset, tekevät työpäivästä paremman! Ne tuovat energiaa, inspiroivat, antavat erinomaisen mahdollisuuden vaihtaa kuulumiset työkavereiden kanssa. Kahvi on suomalaisille pyhä asia, mutta ei mikä tahansa kahvi, vaan laadukas, maistuva ja aistit herättelevä.

Mikä onkaan parempi tapa nauttia tauosta kuin herkutella maistuvalla kahvilla tai teellä. JOBmealin tavoitteena on tehdä jokaisesta kahvikupillisesta täydellinen nautinto – maista ja ihastu! Anna JOBmealin hoitaa taukokahvituksenne ja keskittykää te itse oleelliseen, oman liiketoimintanne kehittämiseen ja kasvattamiseen. 

Tutustu kahviautomaatteihimme tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin määritetään yhdessä mikä kahviautomaatti sopii teidän toimistoon parhaiten. Vesiautomaatti parantaa työpaikan viihtyvyyttä. Vesiautomaatista saa hanavedestä kylmennettyä vettä ja hiilihapollista vettä tyylikkäästi. Välipala-automaatilla voidaan tarjota välipalaa toimistolla vaikka kellon ympäri. Automaatit ovat kylmennettyjä, joten niissä voidaan säilyttää monia erilaisia ruokia ja juomia.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista toimistoon (alk 52€/kk)
  • Aina tuoretta kahvia nopeasti - kuppi kerrallaan
  • Laadukas valikoima kahvi-ja teejuomia sekä syötävää
  • Ainutlaatuinen makutakuu
Kahvitauko pullan kera