Kun tarvitset nopeasti paljon hyvää kahvia 

Oletko ravintolan, kahvilan, aulabaarin, urheiluareenan tai messukeskuksen työntekijä tai päätöksentekijä? On aika tutustua seuraavan sukupolven kahviratkaisuun! Tämä innovatiivinen järjestelmä on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan kahvin tarjoilua moninaisissa ympäristöissä. Se ei ainoastaan säästä aikaasi ja vaivannäköäsi, vaan myös nostaa kahvihetken uudelle tasolle asiakkaillesi.

Miksi valita Cafitesse kahvi?

  1. Tehokkuus: Unohda pitkät odotusajat ja kahvikoneen jatkuva täyttäminen. Nestekahviratkaisumme varmistaa nopean ja jatkuvan kahvin toimituksen, joten voit palvella asiakkaita entistä tehokkaammin.
  1. Helppous: Käyttöönotto ja ylläpito on vaivatonta. Ei enää monimutkaisia ohjeita tai koneiden puhdistusrutiineja.
  1. Ajansäästö: Henkilökuntasi voi keskittyä muihin tehtäviin, kun kahvin valmistus hoituu itsestään.
  1. Ympäristöystävällisyys & Vastuullisuus: Valitsemalla nestekahvin otat askelen kohti vihreämpää huomista. Tuotantoprosessimme on suunniteltu minimoimaan ympäristöjalanjälki ja nestekahvijärjestelmämme kuluttavat vähemmän energiaa.
  1. Erinomainen hygienia: Nestekahvi on suljetussa järjestelmässä, mikä eliminoi monet perinteiset kontaminaatioriskit. Sinun ja asiakkaidesi turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää.
  1. Ei enää märkiä kahvinpuruja: Nestekahvilaitteemme varmistaa, että kahvintuotannosta ei jää jäljelle sotkua. Vähemmän siivottavaa, vähemmän hukkaa.

 

Anna asiakkaillesi mitä he ansaitsevat – korkealaatuista kahvia, joka on valmistettu vastuullisesti ja tehokkaasti.

Cafitesse – Kahvia nopeasti ja tehokkaasti

Onko haasteenasi kahvinmenekin vaihtelu? Tarvitaanko ruuhkahuipuissa kahvi jopa kymmenille henkilöille? Kun tarvitset nopeaa ja tehokasta kahvinvalmistusta, Cafitesse on valintasi.
Laitteella valmistat mustan kahvin vain muutamassa sekunnissa.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa kahviratkaisusta hotellliin, ravintolaan, kahvilaan tai aulatiloihin

Kun etsit joustavaa, nopeaa ja tehokasta laitetta suuriinkin kahvituksiin itsepalveluun tai tarjoiluun.

Jacobs excellence touch kahviautomaatti