Makutakuu

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme makutakuun. JOBmealin laadukkaat kahviautomaatit, kahvipalvelu ja paahtimoriippumattomuus takaavat, että löydämme jokaiselle omaan makuun sopivan kahviautomaatin ja oikeat raaka-aineet ja oheistuotteet.

Hyvän kahvin takuu

Jokaiseen makuun löytyy sopiva kahvi. Siitä me olemme varmoja. Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys. Siksi tarjoamme JOBmealin makutakuun. Jos et ole tyytyväinen kahviisi, autamme löytämään oikean ratkaisun. Voimme esimerkiksi kalibroida automaatin tai säätää asetuksia, vaihtaa kahvilaatua ja kahvin paahtoastetta. Otamme huomioon myös alueelliset erot. Kahvitottumukset ja -mieltymykset vaihtelevat maan eri osissa sekä maun että voimakkuuden suhteen. Lisäksi paikallinen vesi vaikuttaa kahvin makuun. JOBmeal pitää huolen, että työpaikallasi on aina kahvia, jota sekä juodaan että tarjoillaan mielellään.

Parempaa kahvia työpaikalle!

Muutama kerta vaihdettiin kahvilaatuja ja automaatin säätöjä, kunnes löysimme meille sopivan, riittävän tumman maun. JOBmealin antama makutakuu todellakin toimi ja he pitivät palvelulupauksensa varmistamalla tyytyväisyytemme automaattikahviin”, Mikko Särkikangas, myyntijohtaja, e21 Solutions, lue lisää e21 Solution Oy:n tyylikkäästä toimistoratkaisusta.

Tutustu kahviautomaatteihimme

Papukahviautomaatti

Aina tuoretta vastajauhetuista pavuista suodatettua kahvia tai paineella valmistettua aitoa espressoa.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Espressolaite

Parasta espressokahvia vastajauhetuista pavuista ja muita kuumia juomia.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Suodatinkahviautomaatti

Vastasuodatettua hyvää kahvia. Perinteinen kahvitauko nopeasti ja edullisesti.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Ota yhteyttä 0207 210 300