Makutakuu

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme makutakuun. JOBmealin laadukkaat kahviautomaatit, kahvipalvelu ja paahtimoriippumattomuus takaavat, että löydämme jokaiselle omaan makuun sopivan kahviautomaatin ja oikeat raaka-aineet ja oheistuotteet.

Hyvän kahvin takuu

Jokaiseen makuun löytyy sopiva kahvi. Siitä me olemme varmoja. Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys. Siksi tarjoamme JOBmealin makutakuun. Jos et ole tyytyväinen kahviisi, autamme löytämään oikean ratkaisun. Voimme esimerkiksi kalibroida automaatin tai säätää asetuksia, vaihtaa kahvilaatua ja kahvin paahtoastetta. Otamme huomioon myös alueelliset erot. Kahvitottumukset ja -mieltymykset vaihtelevat maan eri osissa sekä maun että voimakkuuden suhteen. Lisäksi paikallinen vesi vaikuttaa kahvin makuun. JOBmeal pitää huolen, että työpaikallasi on aina kahvia, jota sekä juodaan että tarjoillaan mielellään. Parempaa kahvia työpaikalle!

Muutama kerta vaihdettiin kahvilaatuja ja automaatin säätöjä, kunnes löysimme meille sopivan, riittävän tumman maun. JOBmealin antama makutakuu todellakin toimi ja he pitivät palvelulupauksensa varmistamalla tyytyväisyytemme automaattikahviin”

Solista Alkaen 52€/kk
Solista papukahviautomaatti. Aina tuoretta kahvia vastajauhetuista pavuista. Pieni ja tyylikäs toimistoon, työpaikalle tai aulatilaan.
Fidenza
Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Perinteinen suodatettu musta kahvi, aito espresso sekä laaja valikoima erikoiskahvijuomia. Tyylikäs kosketusnäyttö, joka mahdollistaa myös videoiden ja tiedotteiden näyttämisen.
Cafitesse Quantum 110
Cafitesse QUANTUM 110 kahvilaite valmistaa kupillisen mustaa kahvia muutamassa sekunnissa.
Excellence Touch
Huippunopea Cafitesse Excellence Touch valmistaa laajan valikoiman erinomaisia Jacobs-kahvijuomia vain sekunneissa!
Kalea
Valmistaa epressokahvin ja perinteisen suodatinkahvin, maitovaahto tuoremaidosta
Opera Touch
Opera Touch kahviautomaatti on ainutlaatuinen, viimeisintä teknologiaa edustava kosketusnäytöllinen suuren kapasiteetin kahviautomaatti.

JOBmeal kokemuksia

"Kahvi ja kaakao ovat tosi maukkaita."

"Henkilökunta on ystävällistä."

"Huolto tulee tarvittaessa nopeasti paikalle."

"Tuotteiden tilaus on vaivatonta sähköpostilla tai nettikaupan kautta."

"Palvelu on aina nopeaa ja ystävällistä. Toiveisiin ja kehitysehdotuksiin vastataan hyvin."

"Huollot ja tuotetilaukset toimivat todella vaivattomasti. Korjausta on tarvittu koneeseen kertaalleen, teknikko saapui paikalle nopeasti ja sai kahvilaitteen kuntoon ilman pitkää huoltokatkosta."

"Erinomainen kahvikone saa hyvää palautetta asiakkailta ja omalta henkilökunnaltamme."

Päivitä parempaan kahviautomaattiin alkaen 52€ / kk

Jätä yhteystietosi alle niin otamme sinuun yhteyttä. Päivitetään yhdessä työpaikkasi kahvihetket paremmiksi!

Cappuccino kahvijuoma