Julkaistu: 06.07.2023
Cappuccinot

Paras kahviautomaatti työpaikalle – JOBmealin vinkit automaatin hankintaan

Kahviautomaatin hankinta työpaikalle on tärkeä päätös, joka vaikuttaa sekä työntekijöiden tyytyväisyyteen että työympäristön viihtyvyyteen. Autamme sinua valitsemaan työpaikallesi sopivan kahviautomaatin ja palvelun. Tässä on muutama vinkki, jotka auttavat sinua tekemään parhaan päätöksen.

Kahviautomaatin hankinta työpaikalle on tärkeä päätös, joka vaikuttaa sekä työntekijöiden tyytyväisyyteen että työympäristön viihtyvyyteen. Autamme sinua valitsemaan työpaikallesi sopivan kahviautomaatin ja palvelun. Tässä on muutama vinkki, jotka auttavat sinua tekemään parhaan päätöksen.

Kahvinystäville

Kuinka monta kahviautomaatin käyttäjää on työpaikallasi?

Autamme sinua määrittämään oikean kokoisen kahviautomaatin ja näin varmistamme kahvin riittävyyden ja tuoreuden. Automaatti on kannattava valinta kun työpaikalla yli 10 henkeä nauttimassa juomia.

Millaiseen toimintaympäristöön kahviautomaatti tulee?

Laajasta automaattivalikoimasta löytyy vaihtoehto erilaisiin ympäristöihin, oli kyseessä sitten toimisto, työpaikka, oppilaitos, tuotantotila, ravintola, hotelli, urheiluareena, aulatila, neuvotteluhuone, lentokenttä tai asema. Voit valita automaatin, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kahvijuomia vastaamaan erilaisia makuja ja mieltymyksiä.

Millaista kahvia teidän työpaikallanne halutaan juoda?

JOBmealin kahviautomaatit tarjoavat laajan valikoiman kahvijuomia; perinteistä mustaa kahvia, herkullisia erikoiskahvijuomia kuten Latte, Wiener Cafe ja Flat White, Espresso, Lungo sekä Cafe Latte. Teen juojille on aina tarjolla kuumaa vettä. Monipuolisesta teevalikoimasta löytyy lempparit perinteisten makujen ystäville kuten Earl Grey ja English Breakfast tai uusista makuelämyksistä nauttiville lakritsiteetä, vanilja-raparperiä tai pirskahtelevaa mansikan makua. Kahvijuomat ovat saatavilla kuumina tai kylminä jäillä ryyditettyinä ja makusiirapit tuovat ihanaa vaihtelua kahvielämyksiin.

Oletko jo tutustunut eri kahvilaatuihin ja paahtoasteisiin?

Tarjoamme markkinoiden runsaimman valikoiman kahveja tunnetuilta kahvipaahtimoilta kuten L’OR, Jacobs, Karat, Arvid Nordquist, Löfbers, Meira ja Paulig. Eri paahtoasteista voitte valita teille parhaiten maistuvan paahdon; vaaleapaahto, keskipaahto tai tummapaahtoinen kahvi. Suositteko instant kahvia, suodatinkahvia, papukahvia vai kenties Cafitesse- ja Promesso-kahveja? Voitte valita juuri sellaisen vaihtoehdon, joka sopii parhaiten työyhteisönne makumieltymyksiin. Kaikki kahvimme on CO2 kompensoitu.

espressoa keltaisessa kahvikupissa

Millaisia kahvitaukoja teillä vietetään?

Tarjoamme kahviautomaatteja, jotka pystyvät valmistamaan suuren määrän kahvia nopeasti. Tämä auttaa välttämään ruuhkia ja varmistaa, että jokainen työntekijä saa kätevästi ja nopeasti kahvinsa.  Nämä Cafitesse- ja Promesso kahvilaitteet palvelevat erinomaisesti myös Food service sektorilla, jossa juomia tarvitaan ripeästi ja vaivattomasti ilman jätettä.

Onko vastuullisuus ja sertifioidut vaihtoehdot teille tärkeitä?

Hienoa, niin ne ovat meillekin. Panostamme vastuullisuuteen sen kaikilla osa-alueilla ja kasvatamme jatkuvasti sertifioitujen tuotteiden määrää valikoimassamme. Meiltä voit valita vastuullisesti tuotettuja ja sertifioituja kahvitauon tuotteita, jotka vähentävät myös teidän hiilijalanjälkeänne kahvipalvelun verran ja vastaavat yrityksenne vastuullisuusperiaatteisiin. Näin voit nauttia hyvästä kahvista samalla tukien kestävää kehitystä.

Millainen kahvipalvelu kannattaa valita kahviautomaatin ylläpitoon?

Voit valita osittaisen tai täyspalvelun, riippuen siitä, haluatko itse hoitaa kahvin täyttämisen ja ylläpidon vai haluatko, että JOBmealin ammattilaiset huolehtivat siitä puolestasi. Valitse sopiva vaihtoehto yrityksesi tarpeiden ja resurssien mukaan.

JOBmeali tarjoaa erilaisia rahoitusvaihtoehtoja kahviautomaatin hankintaan, kuten vuokraus, leasing ja suora osto. Voit valita sopivan rahoitusmuodon tilanteen mukaan, jotta kahviautomaatti sopii yrityksenne budjettiin ja tarpeisiin.

 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva kahviautomaatti ja taukoratkaisu.

Kahviautomaattiin alkaen 52€ / kk - kokeile nyt viikko ilmaiseksi! Kokeile maksutta