JOBmealin kahvijuomaohjeet

Miten sinä nautit kahvisi? Työnteon lomassa vai matkan varrella? Vai kahvihetkeen keskittyen ja kahvin tuoksusta & mausta pitkään nauttien? Onko valintasi café latte, cappuccino, wiener cafe vai ehkäpä espresso? Tai ehkä juot kaikkia näitä erikoiskahveja tilanteesta riippuen. JOBmealin valikoimasta löytyy jokaiseen makuun sopiva kahvijuoma.

Musta kahvi

Perinteinen musta kahvi, suodatettuna vastajauhetuista pavuista, nautitaan kuumana. Makumieltymyksien mukaan sekaan voi lisätä maitoa tai sokeria tai mikä ettei molempia.  

Erinomaisia mustia kahveja meiltä:

Espresso

Espresso on vahva, pieni annos mustaa kahvia, jonka tulisi olla hasselpähkinän sävyistä väriltään - pienellä vaahtokerroksella höystettynä. Samettinen ja täyteläinen perusta kaikille herkullisille kahvijuomille. 

Vahvaa espressoa saat:

Cappuccino

1/3 Espresso-kahvia, 1/3 maitoa ja 1/3 samettista maitovaahtoa, siitä on kaikkia aisteja hivelevä Cappuccino tehty. Herkullisen ylellinen työpäivän kruunaaja.

Herkullisimmat cappuchinot saat:

Café Latte

Onko maitokahvi suosikkisi? Silloin juomavalintasi on suuresta lasista tai mukista tarjoiltava Cafe Latte. Vaahdotettua maitoa, loraus Espressoa ja päällä vielä lisää maitovaahtoa. Pehmeänä vaihtoehtona Cafe Latte ei ole yhtä vahvaa kuin cappuccino.

Pehmeät maitokahvit saat:

Flat White

Flat white on hienostunut kahvielämys niille, jotka arvostavat täyteläistä makua ja silkkisen pehmeää maitovaahtoa. Peräisin Uudesta-Seelannista ja Australiasta, tämä juoma yhdistää vahvan espresson ja kuuman höyrytetyn maidon, joka kaadetaan päälle luoden ohuen, samettisen vaahdon pinnalle. Jokainen siemaus on tasapainoinen sekoitus syvää kahvin makua ja lämmintä, pehmeää maitoa, joka tekee flat whitesta todellisen kahvin ystävän valinnan.

Pehmeimmät flat white kahvit saat:
Tutustu kahvijuomiimme kahvitastingillä Varaa kahvitasting

Wiener Café

Etkö osaa valita kahvin ja kaakaon välillä? Siinä tapauksessa Wiener Café lienee sinun juomasi! Tämä suklainen kahvijuoma valmistetaan sekoittamalla kahvia ja kaakaota, päälle lisätään vielä kerros maitovaahtoa. Tyypillisesti kahvina käytetään vahvaa espressoa, jota jatketaan kuumalla vedellä.

Makean pehmeät wiener cafen saat:

Macchiato

Macchiato on Espresso, maitotilkalla kuorutettuna. Sana "macchiato" tarkoittaa "merkitty", joten periaatteessa Macchiato on "maidolla merkitty Espresso".

Ihanat macchiatot:

Cafe Lungo

Annos täydellisen samettista Espressoa, jatkettuna pitkäksi kuumalla vedellä. Halutessasi voit lisätä tilkan maitoa. Cafe Lungo on kevyempi ja pehmeämmän makuinen vaihtoehto kuin Espresso.

Erinomaisen Cafe Lungon saat:

Näillä kahviautomaateilla valmistuu tuoreista pavuista kahvijuomat


Kalea
Valmistaa epressokahvin ja perinteisen suodatinkahvin, maitovaahto tuoremaidosta
Fidenza
Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Perinteinen suodatettu musta kahvi, aito espresso sekä laaja valikoima erikoiskahvijuomia. Tyylikäs kosketusnäyttö, joka mahdollistaa myös videoiden ja tiedotteiden näyttämisen.
Solista Alkaen 52€/kk
Solista papukahviautomaatti. Aina tuoretta kahvia vastajauhetuista pavuista. Pieni ja tyylikäs toimistoon, työpaikalle tai aulatilaan.
Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa kahviautomaatista
  • Aina tuoretta kahvia nopeasti - kuppi kerrallaan
  • Laadukas valikoima kahvijuomia
  • Markkinoiden laajin valikoima kahvipapuja
  • Ainutlaatuinen makutakuu
musta kahvi

Lue myös