Viiden tähden kahvikokemukset

Kustannussäästöjä kahviautomaatista

Helsingin yliopisto säästi kokouskahvitarjoilukustannuksia hankkimalla tiloihinsa JOBmealin papukahviautomaatit. Kahviautomaateista voi hakea helposti maukkaita kahvijuomia sekä työntekijöille että vieraille. 

JOBmeal tarjoaa erilaisia kahviautomaattiratkaisuja yliopistoille ja tutkimuslaitoksille. Olemme ylpeitä, että saamme tarjota kahvit Helsingin yliopiston kampusalueella, joka on Suomen suurin ja vanhin tiedekorkeakoulu.

JOBmealin täyspalvelumalli toimii yliopistolla erittäin hyvin ja saa kiitosta työntekijöiltä.

Kustannustehokkaat kokouskahvit

Osa kahviautomaateista on vapaakäytöllä ja osassa on käytössä maksuvälineitä, kuten korttimaksu. Esimerkiksi kirjastossa asiakkaiden käytössä on maksullinenkahviautomaatti. Osassa automaateista on lisättynä maksujärjestelmä, joista työntekijät saavat kahvitaukojen aikaan kahvijuomia ja kaakaota maksutta. Muina aikoina kahviautomaattien juomat ovat maksullisia.

"Esimerkiksi kahvitauoilla klo 9-10 ja klo14-15 työntekijät voivat hakea automaateista maksutta kahvia, muina aikoina automaatti toimii maksuvälineellä" kertoo aluemyyntipäällikkö Jarmo Korhonen JOBmealilta.

Olemme saavuttaneet kahviautomaattien avulla myös kustannussäästöjä, sillä aikaisemmin neuvottelutiloihin piti tilata kahvit ja tarjottavat yksityiseltä palveluntarjoajalta, sanoo Satu Lerssi Helsingin yliopistosta.

Kahvipalveluiden helppo käyttöönotto

Ennen Helsingin yliopistolla oli lukuisia määriä eri kahvinkeittimiä ympäri taloa, joista työntekijät keittivät itse kahvinsa. Kokoustarjoilujen kahvit ja sämpylät tai pullat tilattiin etukäteen palveluntarjoajalta. Lisäksi kahvitarjoiluihin liittyvät tilaukset, muutokset ja laskutuksen hoitaminen vaativat omat työpanoksensa henkilökunnalta.

Helsingin yliopisto kilpailutti kahviautomaattien palveluntarjoajat ja päätyi JOBemalin papukahviautomaatteihin täyspalvelumallilla. 

Vaikka meillä kahviautomaatit ovat kovassa käytössä, niin ongelmia niiden käytössä on ollut vähän. Jos katkoja automaatin käytössä on ollut, niin JOBmealin huolto on tullut paikalle aina viimeistään seuraavana päivänä, kertoo Lerssi.

Kysy lisää yliopistojen ja tutkimuslaitosten automaattiratkaisuistamme

Haluatko kuulla lisää yliopistojen ja kampustilojen kahvipalveluratkaisuista? Täytä yhteystietosi alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää taukotilaratkaisuistamme. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan lähialueesi myyjään.


Yliopistoille ja kampuksille suositellut automaatit


Fidenza
Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Perinteinen suodatettu musta kahvi, aito espresso sekä laaja valikoima erikoiskahvijuomia. Tyylikäs kosketusnäyttö, joka mahdollistaa myös videoiden ja tiedotteiden näyttämisen.
Kalea
Valmistaa epressokahvin ja perinteisen suodatinkahvin, maitovaahto tuoremaidosta
Opera Touch
Opera Touch kahviautomaatti on ainutlaatuinen, viimeisintä teknologiaa edustava kosketusnäytöllinen suuren kapasiteetin kahviautomaatti.
Iseo E4 vesiautomaatti
Tehokas Iseo E4 vesiautomaatti on täydellinen ratkaisu eri toimitiloihin, joissa raikasta juomavettä tarvitaan nopeasti suurellekin määrälle ihmisiä.
Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista tutkimuslaitokseen ja yliopistoon

Aina tuoretta kahvia - kuppi kerrallaan. Muitakin herkullisia kaakao- ja teejuomia sekä syötävää. Erilaisia maksujärjestelmiä.

musta kahvi