Viiden tähden kahvikokemukset

Finavian luotettu palvelukumppani

Helsinki-Vantaan lentoasema on Pohjois-Euroopan johtava vaihtoasema kaukoliikenteessä ja se yhdistää Euroopan ja Aasian lyhyimmällä reitillä. Lentoasema ei ole enää ainoastaan matkan pakollinen välietappi, vaan paikka jossa halutaan viihtyä. Viihtyvyyteen liittyy olennaisesti myös juoma- ja välipalatarjoilut. Finavialle olisikin tärkeää saada luotettava kumppani, joka pystyy tarjoamaan kansainvälisen tason laadukasta palvelua sekä toimittamaan kokonaispalvelun kahvi- ja kioskiautomaateista.

JOBmeal tarjoaa asiantuntevaa kokonaispalvelua lentoasemille

Cappuccino latte art

Helsinki-Vantaan lentoasema on ollut viime vuosien aikana suuressa remonttimyllerryksessä pyrkien vastaamaan niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin asiakkaiden tarpeisiin. Muutoksen keskeisiä tavoitteita ovat olleet lentoaseman tyylikäs yleisilme sekä toimivat palvelut. JOBmeal osallistui jo suunnitteluvaiheessa muutosprojektiin ja pystyi suosittelemaan tärkeitä huomioitavia seikkoja automaattien asentamiseen liittyen, kuten mihin olisi järkevä sijoittaa automaattisyvennykset vesi- ja sähköjohtoineen.

Lentokentät ovat erilaisia julkisia ympäristöjä kuin esimerkiksi metro- ja juna-asemat. Niillä ei tarvitse huomioida automaattien joutumista ilkivallan kohteeksi. Myös lentokentän automaattien sijoittelua on mietitty eri tavalla kuin muilla julkisilla paikoilla. Automaatteja on tietoisesti sijoitettu sinne, missä ei ole kahvilatarjontaa tai suuria asiakasvirtoja, jotta palvellaan mahdollisimman laajasti kaikkia lentokentän matkustajia.

Luotettava ja asiakaslähtöinen yhteistyökumppani

“Meillä oli tavoitteena löytää kumppani, joka on luotettava ja toimialallaan ja jo kannuksensa näyttänyt, koska teemme pitkäkestoisia, useita vuosia kestäviä yhteistyösopimuksia”, taustoittaa Finavian asiakkuudesta vastaava Tiina Lilja kumppanivalintaan kohdistuneita kriteerejä.


“JOBmeal kuuntelee aidosti asiakastaan ja kehittää toimintaansa sen mukaisesti. Siitä hyvänä esimerkkinä on nykyään automaattien viikonlopputäydennykset, joita ei aikaisemmin ollut. Laadukkaat automaatit toimivat hyvin, mutta mikäli ongelmia ilmenee, huolto toimii viipymättä ja moitteettomasti”, toteaa Tiina Lilja ja jatkaa, “tunnemme hyvin toisemme, mikä helpottaa yhteistyötä. Kävimme myös JOBmealin järjestämällä Tee-kurssilla, joka oli kiva ja erilainen kokemus.”

Lentoasemien suositut automaatit


Opera Touch
Opera Touch kahviautomaatti on ainutlaatuinen, viimeisintä teknologiaa edustava kosketusnäytöllinen suuren kapasiteetin kahviautomaatti.
Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista