Viiden tähden kahvikokemukset

e21 valitsi vastuullisen kahvipalvelun toimistoon

e21 Solutions Oy on suomalainen B2B-myynnin ja asioinnin digitalisoija, jolle työntekijät ovat avain menestykseen. e21:lle onkin tärkeää tarjota rento ja inspiroiva työskentelyilmapiiri sekä asiantuntijoiden tiiviin yhteistyön mahdollistava toimisto. Arkista työtä rytmittävä kahvihetki on tärkeä osa rentoutumista, viihtymistä sekä yhteistä ideointia. Lähtökohta työyhteisön kahviratkaisun valintaan olikin korkeatasoinen ja vastuullinen kahvipalvelu sekä erityisen hyvä kahvi.

Kahvipalvelun valinta ja makutakuun merkitys

e21 halusi tarjota työyhteisön monipuolisiin kahvimieltymyksiin sopivan kahviratkaisun. e21:n työntekijät ovat kahvifaneja, jotka käyttävät monenlaisia kahvijuomia ja haluavat nauttia vastapaahdetusta kahvista. Kahvia juodaan yhdessä ja erikseen sekä pitkin päivää. Lisäksi toimistolla vieraileville asiakkaille halutaan tarjota maistuvaa ja vastapaahdettua kahvia. 

Kahviautomaatti hankittiin aikanaan sen takia, että meidän olisi melkein pitänyt palkata yksi ihminen keittämään kahvia tälle porukalle. Se oli ehkä vähän kohtuuttoman kallis vaihtoehto. JOBmealilta löytyi tällainen ratkaisu, jonka avulla se aiemmin kahvinkeittoon käytetty aika voidaan käyttää nyt vähän fiksummin, hymyilee e21:n Mikko Särkikangas.

Spengler-kahviautomaatti sopii tyyliltään erinomaisesti asiantuntijatoimistoon. Työntekijät ovat tyytyväisiä vastapaahdettuun kahviin, jonka jokainen voi räätälöidä omaan makuunsa sopivaksi. Automaatti on sijoitettu keskelle oleskelutilaa ja sen ympärillä tapahtuukin merkittävä osa työntekijöiden päivittäisestä vuorovaikutuksesta. Automaatin tyylikkyys sekä keskeinen sijainti vaikuttavat myös siihen, että automaatista on miellyttävää hakea yhdessä asiakkaiden kanssa heille maistuvaa kahvia. 

JOBmealin makutakuu varmistaa kahvilaadun

JOBmealin toimitusjohtaja, Perttu Laitsaari kertoo makuutakuusta, joka toteutui erinomaisesti e21:n kohdalla. “JOBmeal ei vain tuo automaattia kohteeseen, vaan myös varmistaa, että asiakas saa haluamansa makuista kahvia. JOBmealin makuutakuu varmistaa, että työpaikalla on aina hyvin makuista ja helposti tarjoiltavaa kahvia."

Makuutaku toimi loistavasti e21:n kohdalla. “Muutaman kerran vaihdettiin kahvilaatuja ja automaatin säätöjä ja sitä kautta löysimme meille sopivan, riittävän tumman maun. JOBmealin antama makutakuu todellakin toimi ja he pitivät palvelulupauksensa varmistamalla tyytyväisyytemme automaattikahviin. Toimistollamme juodaan papukahviautomaatista perinteisen kahvin lisäksi paljon espressoa, cafe lattea, wiener cafea, kaakaota ja vain kuumaa vettä, joihin voi lisätä vaikka teen tai pussikeiton”, luettelee Särkikangas.

Vastuullinen kahvipalvelu

Koska e21 haluaa toimia vastuullisesti, myös yhteistyökumppaneilta edellytetään vastuullisuutta. JOBmeal on hiilineutraali yritys, joka hyvittää oman toimintansa päästöt pavusta kuppiin verifioitujen hiilinieluhankkeiden kautta. Lisäksi kahvivalikoimasta löytyy runsaasti vastuullisesti tuotettuja ja sertifioituja tuotteita. 

Vastuullinen toiminta yhdistettynä helppoon ja nopeaan palveluun sineitöi JOBmealin valinnan. "JOBmealin vastuullinen toiminta on alan parhaita. Suosittelen lämpimästi JOBmealin kahviratkaisuja", Särkikangas toteaa.

Vanha kahviautomaattimme tuli tiensä päähän ja meillä oli uuden automaatin hankinta edessä”, kertoo e21:n myyntijohtaja Mikko Särkikangas ja jatkaa, "kartoitimme eri vaihtoehtoja ja arvioimme niitä tiimimme toiveiden perusteella. Korkealaatuisen kahvin lisäksi valinnassa painottui palvelun laatu ja helppokäyttöisyys.”

Kahvitilaukset helposti tilausjärjestelmän kautta

e21 on erittäin tyytyväinen JOBmealin digitalisoituun asiakaspalveluun. "Kahviratkaisuun liittyvät tilaukset kuten kahvien, maitojauheiden ja sokerien tilaukset hoituvat näppärästi JOBmealin tilausjärjestelmän kautta", iloitsee toimistopäällikkö Pirjo Mänttäri ja jatkaa, “entinen kahviautomaattimme oli paljon työläämpi käyttää ja pestä. Palvelupakettiin ei kuulunut tilausjärjestelmää, huolto tilattiin erikseen ja raaka-aineet piti itse ostaa kaupasta. Lisäksi konetta piti pestä päivittäin. JOBmealin kahvipalvelu toimii kuin itsestään.” 

Paras juttu kahviautomaatissa ja JOBmealin palvelussa on Mänttärin mukaan se, että kahvit ovat oikeasti hyviä ja vaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan. Kahvit jauhetaan suoraan pavuista. Kun veden lämpötila on oikea ja määrät on säädetty oikein, niin aika vaikea sitä on tämän parempaa kahvia kotona keittää, Mänttäri hymyilee.

Huoltopalvelu toimii räväkästi niin tavallisessa arjessa kuin vikatilanteissa, Särkikangas kuvailee. Tämän palvelun avulla saamme kahvihommat hoidettua huolettomasti kuntoon. Laitteetkin ovat tässä aina välillä vaihtuneet vähän uudempiin ja sitä myöten on tullut lisää vaihtoehtojakin. Tilausjärjestelmästä saa tilata kahvia, teetä ja mitä nyt ikinä keksiikään, Särkikangas summaa.

Toimistoille sopivat kahvilaitteemme


Opera Touch
Opera Touch kahviautomaatti on ainutlaatuinen, viimeisintä teknologiaa edustava kosketusnäytöllinen suuren kapasiteetin kahviautomaatti.
Cafitesse Quantum 110
Cafitesse QUANTUM 110 kahvilaite valmistaa kupillisen mustaa kahvia muutamassa sekunnissa.
Krea Touch
Sulavalinjainen muotoilu ja helppokäyttöisyys yhdessä korkean kapasiteetin kanssa varmistavat täydellisen kahvihetken.
Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista