Viiden tähden kahvikokemukset

Automaatit ylläpitävät Salpauksen opiskelijoiden vireystilaa

Koulutuskeskus Salpaus on monipuolinen nuoria ja aikuisia opiskelijoita sekä työelämää Päijät-Hämeessä palveleva oppilaitos. Vuoden aikana Salpauksessa opiskelee noin 14 000 aikuista ja nuorta, ja koulutuskeskukselle on tärkeää hoitaa yhteiskuntavastuunsa erinomaisen koulutuksen kautta. JOBmeal on toiminut jo usean vuoden ajan Salpauksen yhteistyökumppanina tarjoten Lahden oppilaitoksiin laadukkaita automaatteja.

Cappuccino piristää opiskelupäivää

Modernit kahvi- ja välipala-automaatit oppilaitoksiin

JOBmeal vakuutti aikoinaan Salpauksen ravintolapalvelujohtaja Marko Viljamaan kokonaisvaltaisella palvelukonseptillaan, jossa toimii koko yhteistyöketju tarpeiden hahmottamisesta aina huoltoon ja laskutukseen asti. JOBmealin modernit kahvi- ja välipala-automaatit tarjoavat oppilaitosten nuorille ja aikuisille erinomaista kahvia ja monipuolisia välipaloja vireystilan ylläpitoon.

JOBmealin edustajat ovat myös käyneet luennoimassa oppilaitoksissa, joka on osaltaan vahvistanut yhteistyötä koulutuskeskus Salpauksen kanssa.

Aktiivinen ja kuunteleva kahviautomaattikumppani

Mielikuva automaattikahvista on muuttunut vuosien varrella. JOBmealin korkea laatu niin automaateissa, raaka-aineissa kuin palvelussa on varmistanut omalta osaltaan asenteen muuttumisen.


JOBmealin asiantuntijoiden aktiivinen ja asiakasta kuunteleva tapa toimia on peruselementtejä pitkälle ja hedelmälliselle yhteistyölle”, kertoo Viljamaa. “Myös ravintolamaailma muuttuu nopeasti ja onkin ollut hienoa huomata JOBmealin palvelukehityksen vastanneen digitalisoituvan maailman huutoon uusista palveluista ja tuovan niitä aktiivisesti meidän asiakkaiden käyttöön”, toteaa Viljamaa.

Oppilaitoksiin erinomaisesti soveltuvat automaatit


Fidenza
Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Perinteinen suodatettu musta kahvi, aito espresso sekä laaja valikoima erikoiskahvijuomia. Tyylikäs kosketusnäyttö, joka mahdollistaa myös videoiden ja tiedotteiden näyttämisen.
Iseo E4 vesiautomaatti
Tehokas Iseo E4 vesiautomaatti on täydellinen ratkaisu eri toimitiloihin, joissa raikasta juomavettä tarvitaan nopeasti suurellekin määrälle ihmisiä.
Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista