Viiden tähden kahvikokemukset

Aspire Lounge - Luotettavat kahviautomaatit takaavat laadun

Swissport Finland tarjoaa Aspire Loungessa korkealaatuisia loungepalveluita kuten buffetin vaihtuvine ruoka- ja juomatarjoiluineen sekä vuokrattavia tiloja yksityistilaisuuksia varten. Tavoitteena on tarjota asiakkaille paras mahdollinen elämys ja laadukas kahvi on tärkeä osa tätä kokonaisuutta. Koska Aspire Loungessa halutaan tarjota vain parasta, myös kahviautomaateilta vaaditaan erinomaista laatua ja monipuolisuutta. Kahvikoneista saa kahvin lisäksi teetä ja kaakaota, joka mahdollistaa erilaisten makuelämysten tarjoamisen.

Luotettava kahviratkaisu

Aspire Loungessa ei saa tulla tilannetta, ettei olisi kahvia tarjoa. Siksi kahviautomaattien huollolla ja ylläpidolla on suuri merkitys. Aspire Loungen loungevirkailija Johanna Helviön mukaan he arvostavan paljon JOBmealin huollon täsmällisyyttä. Jos joku asia menee rikki, niin huoltohenkilö tulee heti korjaamaan vian. JOBmeal tekee myös perusteellisen puhdistuksen joka kuukausi, jolla varmistetaan automaattien kestävyys ja luotettava toiminta.

Ystävällinen kahvipalvelu

“Minä pidä erittäin paljon JOBmealin palveluhengestä - he ovat tosi ystävällisiä ja ammattitaitoisia”, kehuu Helviö ja jatkaa, “on mahtavaa, että kahvikoneet ovat sitä samaa korkeaa laatua kuin arvostettu buffettimme.”

“Yksi omista lempihetkistäni on papujen täyttäminen, koska ne tuoksuvat niin hyvälle”, hymyilee Helviö.

Buffet- ja lounastiloihin suositellut automaatit:

Fidenza
Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Perinteinen suodatettu musta kahvi, aito espresso sekä laaja valikoima erikoiskahvijuomia. Tyylikäs kosketusnäyttö, joka mahdollistaa myös videoiden ja tiedotteiden näyttämisen.
Cafitesse Quantum 300
Laite soveltuu suuriin yleisötapahtumiin ja tilaisuuksiin, joissa tarvitaan nopeasti hyvänmakuista kahvia suurelle käyttäjämäärälle.
Excellence Touch
Huippunopea Cafitesse Excellence Touch valmistaa laajan valikoiman erinomaisia Jacobs-kahvijuomia vain sekunneissa!
Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista