Jauhettu kahvi

Laaja valikoima vaalea- ja tummapaahtoisia suodatinkahvilaatuja. Myös sertifioituina.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Papukahvi

Laaja valikoima aromikkaita vaalea- ja tummapaahtoisia papukahveja. Myös sertifioituja laatuja.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Espressokahvi

Runsas valikoima espressopapuja, myös sertifioituja laatuja.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Pikakahvi

Täyteläiset ja tasalaatuiset instant-kahvit. Helposti ja nopeasti hyvää kahvia.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Cafitesse- ja Promesso kahvi

Korkealaatuisista pavuista tuotettua aromikasta ja vastuullista kahvia. Vastuullinen valinta. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Haluaisitko oppia lisää kahvien eroista?

Tutustu, miten kahvitastingilla opitaan tunnistamaan eri kahvilajikkeet, kahvin paahtoasteet ja erilaiset kahvijuomat ammattilaisen coffeemasterin johdatuksella.

"Mieltymykset menevät tastingissa usein uusiksi", kahviasiantuntija Kaija Paltemaa sanoo.

Tummin paahto on tyypillisesti suosituin.

“Aika usein ihmiset yllättyvät. Heillä saattaa olla voimakaskin ennakkonäkemys mielikahvistaan, joka sitten muuttuu kun kahveja maistetaan sokkona. Muutos on lähes aina tummempaan suuntaan”, Paltemaa kertoo.

Lue artikkeli JOBmealin järjestämästä kahvitastingistä:

Lue artikkeli JOBmealin kahvitastingistä

Kahvipaahtimot

Paahtimoriippumaton laaja kahvivalikoima

Jacobs

Jacobs logo

Johann Jacobs perusti nimeään kantavan kahvibrändin vuonna 1895. JACOBS-kahvibrändi edustaa korkealaatuista kahvia, intohimoa ja hienostunutta nautintoa. Vahva perinne ja voimakas kehitys niputtaa monipuolisen kahvituotevalikoiman.


Karat

Karat logo

Ihastuttavan täyteläinen JDE Peetsin oma Karat-kahvi on luotu taidolla ja kokemuksella laadukkaista 100% Arabica-pavuista, jotka kasvavat maailman parhaimmilla kahvialueilla.


Arvid Nordquist

Arvid nordquist kahvi logo

Arvid Nordquist on koko toimintansa ajan tuonut pohjoismaihin vahvoja kansainvälisiä tavaramerkkejä ja makuelämyksiä maailmalta. Intohimoinen suhde kahviin on kulkenut perintönä jo kolmen sukupolven ajan – yrityksen perustajalta, Arvid Nordquistilta, hänen pojalleen Bengt Nordquistille ja edelleen nykyiselle omistajalle Anders Nordquistille. Kaikki kahvit paahdetaan omassa paahtimossa Solnassa, Tukholmassa. Kahvintuotanto perustuu kolmeen tärkeään asiaan: People – Planet –Coffee. Näistä asioista huolehtimalla kahvista tulee erittäin maukasta ja jälkimaultaan vielä parempaa.


L´OR

LÓRin tavoitteena on tarjota maailman parasta kahvia.  LÒR on osa JDE Peetsin tuoteperhettä ja se on tunnettu vahvasta ja aromikkaasta maustaan - täydellisellä jälkimaulla.

Meira

Meira kahvi logo

Meira Oy on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira Oy:llä on Suomessa kahvipaahtimo ja maustetehdas. Meira valmistaa ja markkinoi kahveja ja maustamistuotteita sekä vähittäiskauppa- että HoReCa-sektorille. Meira markkinoi ja myy Massimo Zanetti Beverage Groupin tuotteita Suomessa, Baltian maissa ja Tanskassa.


Löfbergs

Löfbergs logo

Löfbergs peerustettiin vuonna 1906. Nykyään se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kahvinpaahtimoista. Se on yhä edelleen perheyritys, jossa tällä hetkellä toimii kolmas ja neljäs sukupolvi. Päätoimisto sijaitsee Ruotsin sydämessä, Karlstadissa, missä on myös yksi heidän paahtimoistaan. Löftbergillä on kestävän kehityksen ohjelma, Next Generation Coffee, jonka puitteissa tuetaan mm. kahvinviljelijäperheiden sukupolvenvaihdoksia taloudellisen tuen ja koulutuksen kautta.


Ota yhteyttä 0207 210 300