Vesiautomaatti työpaikalle

Vesiautomaatti on erinomainen tapa tukea työntekijöiden hyvinvointia tarjoamalla virkistävää vettä kuplilla tai ilman, tyylikkäästä ja toimintavarmasta automaatista. Hanki vesijohtoon kytkettävä vesiautomaatti toimistoon tai työpaikalle. Sijoita se kahviautomaatin läheisyyteen tai paikkaan, jossa ihmisten on helppo kohdata. 

Tilaa työpaikalle 2 viikon ajaksi ilmaiseen koekäyttöön vesiautomaatti, joka tarjoilee kuplivaa ja virkistävää vettä. Kun koekäyttö johtaa sopimukseen, saat laatikollisen hiilihappopulloja kaupantekijäisiksi. (arvo 219,67 €). Yhdestä laatikosta riittää kuplia yli 4500 annokseen!

Vesiautomaatin etuja:

  • Vesiautomaatin tyylikkään muotoilun ansiosta vesi- ja kahvipiste ovat houkuttelevampia käyttäjälle, ja näin lisää henkilön nesteytystä, hyvinvointia ja suorituskykyä.
  • Kun hankit vesiautomaatin työpaikalle, muistuttaa se työntekijöitä riittävästä vedennauttimisesta työpäivän aikana.
  • Vesiautomaatista saa huoneenlämpöistä, kylmää sekä hiilihapotettua vettä. Hiilihappopullo on helposti vaihdettavissa asiakkaan toimesta.
  • Suuri määrä kylmää vettä nopeasti, halutessasi kuplilla. Juomapullojen, karahvien, kannujen ja lasien täyttäminen on vaivatonta korkean annostelupisteen ansiosta.
  • Vesiautomaatti ja vesiannostelija sopivat eri toimintaympäristöihin: työpaikoille, toimistoon, tapahtumiin, aulatiloihin, kokoushuoneisiin, toimistoihin, terveydenhuollon toimipaikkoihin, oppilaitoksiin ja julkisiin tiloihin.
  • Iseo vesiautomaatti voidaan sijoittaa pöytätasolle tai vesiautomaatin oman alakaapin päälle, jossa on integroituna kätevä mukiteline.

Vesijohtoverkkoon liitettävä vesiautomaatti on ympäristöystävällinen vaihtoehto

Kylmävesiautomaatit tarjoavat puhtainta vettä, mitä luonto ja teknologia pystyvät tarjoamaan. Hienostunut ja tehokas vesijohtoverkkoon liitettävä Iseo vesiautomaatti on ympäristöystävällisempi vaihtoehto täytettäville muovipulloille ja näin vähentää muoviroskan määrää. Iseo juomavesiauotomaatin lepotilatoiminto säästää jopa 20% energiaa.

JOBmeal asentaa Iseo vesiautomaatin nopeasti ja ammattitaidolla. Huolehdimme sopimuksen mukaisesta hygieniasta ja näin varmistamme, että vesiautomaatti toimii hyvin ja hyvänmakuista juomavettä on aina saatavilla. Asiakaspalvelumme auttaa vesiautomaattiin liittyvissä kysymyksissä.

Kampanja on voimassa 30.9.2023 asti.

Pääset tutustumaan tarkemmin JOBmealin vastuullisuustyöskentelyyn täältä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja kerromme lisää vesiautomaatin 2 viikon ilmaisesta koekäytöstä ja tämän kesän virkistävimmästä tarjouksesta.

T2 vesiannnostelija

Tyylikäs ja minimalistinen vesiannostelija, joka annostelee nopeasti suuren määrän kylmää ja huoneenlämpöistä vettä, kuplilla tai ilman. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Iseo vesiautomaatti

Tehokas Iseo tarjoaa vettä useisiin erilaisiin tiloihin, myös vilkkaisiin paikkoihin. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Ota yhteyttä 0207 210 300