Vesiautomaatti on erinomainen tapa tukea työntekijöiden hyvinvointia tarjoamalla virkistävää vettä kuplilla tai ilman, tyylikkäästä ja toimintavarmasta automaatista. Sijoita vesiautomaatti kahviautomaatin läheisyyteen tai paikkaan, jossa ihmisten on helppo kohdata. Näin mahdollistetaan rennot kohtaamiset ja ideointihetket kollegoiden kanssa.

Tilaa työpaikalle 2 viikon ajaksi ilmaiseen koekäyttöön vesiautomaatti, joka tarjoilee kuplivaa ja virkistävää vettä. Kun koekäyttö johtaa sopimukseen, saat laatikollisen hiilihappopulloja kaupantekijäisiksi. (arvo 219,67 €). Yhdestä laatikosta riittää kuplia yli 4500 annokseen!

Vesiautomaatin etuja:

  • Vesiautomaatin tyylikkään muotoilun ansiosta vesi- ja kahvipiste ovat houkuttelevampia käyttäjälle, ja näin lisää henkilön nesteytystä, hyvinvointia ja suorituskykyä.
  • Suuri määrä kylmää vettä nopeasti, halutessasi kuplilla. Juomapullojen, karahvien ja lasien täyttäminen on vaivatonta korkean annostelupisteen ansiosta.
  • Sopii eri toimintaympäristöihin: tapahtumat, aulatilat, kokoushuoneet, toimistoihin, terveydenhuollon toimipaikat, oppilaitoksiin ja julkisiin tiloihin.
  • Jopa 20% potentiaalista energiansäästöä lepotilatoiminnon ansiosta.
  • JOBmeal huolehtii automaatin asennuksesta ja sopimuksen mukaisesta hygieniasta.

Vesijohtoverkkoon liitettävä vesiautomaatti on ympäristöystävällinen vaihtoehto

Kylmävesiratkaisumme tarjoavat puhtainta vettä, mitä luonto ja teknologia pystyvät tarjoamaan. Hienostunut ja tehokas vesijohtoverkkoon liitettävä Iseo vesiautomaatti on ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja täytettäville muovipulloille. Vesiautomaatista saa huoneenlämpöistä, kylmää sekä hiilihapotettua vettä. Hiilihappopullo on helposti vaihdettavissa asiakkaan toimesta.

Kampanja on voimassa 30.9.2023 asti.

Pääset tutustumaan tarkemmin JOBmealin vastuullisuustyöskentelyyn täältä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja kerromme lisää 2 viikon ilmaisesta koekäytöstä ja tämän kesän virkistävimmästä tarjouksesta.

T2 vesiannnostelija

Tyylikäs ja minimalistinen vesiannostelija, joka annostelee nopeasti suuren määrän kylmää ja huoneenlämpöistä vettä, kuplilla tai ilman. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Iseo vesiautomaatti

Tehokas Iseo tarjoaa vettä useisiin erilaisiin tiloihin, myös vilkkaisiin paikkoihin. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Ota yhteyttä 0207 210 300