Julkaistu: 21.11.2023
Makusiirapeilla hurmaavia taukojuomia

Makusiirapit - taukojuomien maukas muodonmuutos

Monille meistä kahvitauot ovat olennainen osa työpäivää. Ne tarjoavat mahdollisuuden rentoutua hetkeksi, palautua töiden tiimellyksessä ja vaihtaa kuulumisia työkavereiden kanssa. Taukojuomien maailma on saanut uusia ulottuvuuksia myös työpaikoilla, kun makusiirapit ovat tuoneet mukanaan monipuolisuutta ja uusia tapoja nauttia juomista. Makusiirapeilla voit tuoda kahvitaukoosi piristystä ja muuttaa perinteiset taukojuomat uudenlaisiksi nautinnoiksi.
Karamelli cold latte

Kahvitauko uudistuu 

Papukahvin tuoksu ja maku ovat tuttuja lähes jokaiselle, ne jo itsessään luovat miellyttävän ja rentouttavan tunteen ja lisäävät kahvihetken arvoa. Entä jos lisäisit seuraavan kahvisi joukkoon ripauksen vaniljaa? Tai kenties Caramel -makusiirappia, joka tuo kahviisi yllättävän ja herkullisen vivahteen? Olisiko mausteinen Chai Tee sinun makuusi? Makusiirapit ovat helppo tapa tuoda jotain uutta piristystä kahvitaukoon. Makusiirappien käyttöä ei kuitenkaan kannata rajoittaa vain kahviin. Ne ovat herkullisia myös teen ja kaakaon kanssa.  

Monin siirappipullot ja siisti tarjoiluteline

Houkuttelevat siirappipullot ja tyylikäs teline 

Makusiirapit tuovat paitsi upeita makuja ja tuoksuja, mutta myös tyylikkään lisän taukonurkkaukseen kahviautomaatin viereen. Siirappipullojen kutsuvat etiketit ja telineen tyylikäs muotoilu herättävät uteliaisuuden ja inspiroivat luomaan uudenlaisia juomia. Siirappiaseman houkutteleva ulkonäkö ei ainoastaan korista taukotilaa, vaan tekee myös makujen valitsemisesta helppoa ja hauskan kokemuksen. 

Jääkahvi karamellisiirapilla

Annostelupumppu jokaisessa pullossa takaa, että saat täydellisen määrän siirappia jokaiseen juomaasi – helposti ja siististi. Aseta pullot tyylikkääseen telineeseen ja varmista tuotteiden helppo saatavuus ja kätevä esillepano. Tämä on erityisen käytännöllistä työpaikalla, jossa järjestys ja siisteys ovat avainasemassa. 

Kokeilemalla eri yhdistelmiä löydät varmasti oman suosikkisi, ja voit muuttaa jokaisen taukohetkesi ainutlaatuiseksi nautinnoksi. Olipa se sitten vaniljan pehmeys, karamellin makeus tai chai teen mausteinen lämpö lisättynä lempijuomaasi. 

Nyt on aika päivittää kahvitaukosi – kokeile makusiirappeja ja löydä uusi suosikkisi! 


Monin Makusiirappi Chai tea (70 cl)

Tuotenumero: 5544

Herkullinen makusiirappi kahvijuomien maustamiseen.

Tuote kuuluu kampanjaan "Ota 3, maksa 2" – alennus näkyy loppulaskulla.

Monin Makusiirappi French Vanilla (70 cl)

Tuotenumero: 6214

Herkullinen makusiirappi kahvijuomien maustamiseen. 

Tuote kuuluu kampanjaan "Ota 3, maksa 2" – alennus näkyy loppulaskulla.

Monin Makusiirappi Caramel, sokeriton (70cl)

Tuotenumero: 5541

Herkullinen makusiirappi kahvijuomien maustamiseen.

Tuote kuuluu kampanjaan "Ota 3, maksa 2" – alennus näkyy loppulaskulla.

Kahviautomaattiin alkaen 52€ / kk - kokeile nyt viikko ilmaiseksi! Kokeile maksutta