Julkaistu: 08.07.2022
P105 chilled coffee moments 200 x 200

Chilled Coffee Moments - kylmät ja kuumat kahvijuomat nyt toimistoihin!

Herkulliset kylmät jääkahvit ja kuumat erikoiskahvijuomat - JOBmealin lanseeraama uutuus nostaa toimistojen kahvitauot täysin uudelle tasolle.

JOBmeal lanseerasi Chilled Coffee Moments-toimistobarista uutuuden, joka nostaa työntekijän kahvitauon täysin uudelle tasolle.  Korkealaatuisen ja tyylikkään kahviautomaatin juomavalikoimasta jokainen löytää suosikkijuomansa, jonka voi nyt nauttia joko kylmänä tai kuumana.

Kylmät kahvijuomat ovat tuunattavissa haluamallasi määrällä jäitä ja herkullisia makusiirappeja. Siirapit toimivat mainiosti myös kuumissa kahvijuomissa. Tämä kahvielämys luo työntekijän päivään ripauksen kahvilamaista tunnelmaa ja fiilistä.

 

Chilled Coffee Moments-jääkahvijuomat toimistoihin