T2 on suunniteltu ja kehitetty täyttämään käyttäjien tarpeet laadukkaasta vedestä. Huomaamattoman asennuksen ansiosta se on täydellinen ratkaisu
helppoutta arvostaville käyttäjille. T2 takaa käyttäjilleen ehtymättömän tuoreen ja terveellisen veden jakelun – suoraan hanasta. UltraHygienia – dry-chill®, umpitekniikka, varmistaa, että ilmateitse tarttuvien bakteerien kulkeutuminen ei ole mahdollista. Turvallinen vesi on hyvää vettä.

T2 tarjoaa juomavettä vaivattomasti ja ympäristöystävällisesti, mahdollistaen laajan valikoiman aina kylmää tai huoneenlämpöistä vettä, halutessasi kuplilla.

- Suunniteltu tekemään vesi- / kahvipisteestä houkuttelevampi käyttäjälle. Tämä lisää henkilöstön nesteytystä, joka johtaa suurempaan suorituskykyyn ja terveyshyötyihin.

- Kosketuskäyttö – sisältää vakiona Bluetooth touchless -toiminnon varmistaen, että tuote on turvallinen käyttäjälle ilman bakteerien / virusten leviämistä.

- Suuri määrä kylmää vettä lasien ja pullojen täyttämiseen. Tämä tekee T2 annostelijasta sopivan toimistoihin, ruokaloihin ja julkisiin tiloihin.

- 310 mm: n annostelukorkeus.

- Energiatehokas, laitteessa on energiansäästötila.

- Splash-Free-muotoilu tippa-alustalla varmistaa, ettei vesiroiskeita synny.

- Antimikrobinen kosketusnäyttö. Varmista, että käytät kosketusnäyttöä – se on aina puhdas.

Kylmää, huoneenlämpöistä ja hiilihapotettua vettä.

Jäähdytysjärjestelmä Markkinoiden tehokkain, viilentää jopa 80 litraa kylmää/hiilihapotonta vettä tunnissa.
Korkeus mm 390
Leveys mm 230
Syvyys mm 360
Sähköliitäntä 220 - 240 V
Ominaisuudet
  • Liitetään suoraan vesijohtoverkkoon
  • Säästää tilaa
  • Kaunis muotoilu
  • Markkinoiden tehokkain, viilentää jopa 80 l kylmää/hiilihapotonta vettä tunnissa