Papukahviautomaatti

Aina tuoretta vastajauhetuista pavuista suodatettua kahvia tai paineella valmistettua aitoa espressoa.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Suodatinkahviautomaatti

Vastasuodatettua hyvää kahvia. Perinteinen kahvitauko nopeasti ja edullisesti.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Espressolaite

Parasta espressokahvia vastajauhetuista pavuista ja muita kuumia juomia.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Cafitesse-kahviautomaatit

Laaja juomavalikoima, nopea juomanvalmistus ilman jätettä ja kahvihävikkiä. Ihanteellinen kahviratkaisu paikkoihin, joissa kulutus vaihtelee suuresti.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Instant-kahviautomaatti

JOBmeal Instant-kahviautomaatti on hyvä ratkaisu, kun kahvia haluaan saada tarjolle nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

 

Meille JOBmealilla kahvi on intohimo. Tämä intohimo ajaa meitä palvelemaan asiakkaitamme jatkuvasti paremmin – asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää.
Tiedämme, kuinka täydellinen kuppi kahvia valmistetaan. Valikoimme parhaat kahvipapulaadut ympäri maailman ja huollamme kahviautomaattejamme säännöllisesti. Asiantuntemuksemme maistuu jokaisessa kahvikupillisessa tehden jokaisesta kahvihetkestä täydellisen nautinnon.

Erinomaista kahvia ja teetä - jokaiseen makuun

Makuja on monia, niin on kahvivariaatioitakin. Yksi pitää tummemmasta paahdosta, toiselle sopii vivahteikas vaalea. Jollekin tärkeintä on, että saa kahvinsa nopeasti, joku taas haluaa nautiskella hitaasti ja maistella erilaisia kahvijuomia espressosta latteen. Yksi juo vain sertifioitua, luomu- tai reilun kaupan kahvia, toisen kahvimieltymyksiin sopii kofeiiniton kahvi. Olipa makusi millainen tahansa, JOBmealilta löydät sinulle sopivan vaihtoehdon jokaiseen taukohetkeen. Laaja kahvivalikoimamme kattaa laatukahveja tunnetuilta paahtimoilta kuten Karat, Jacobs, Arvid Nordquist, Löfbergs, Lór ja Meira.

Jos kahvihammasta ei kolota niin nauti toki herkullinen kupillinen maistuvaa teetä. JOBmealin laajasta teevalikoimasta löytyy makuelämyksiä niin valkoisen, vihreän kuin rooibos-teen ystäville. JOBmealin kahviautomaatti valmistaa myös teeveden nopeasti ja optimoituna juuri täydelliseen lämpötilaan.

JOBmealin valikoimiin kuuluu myös laadukkaat vesiautomaatit.

Ota yhteyttä 0207 210 300