Paras kahviautomaatti toimistoon ja työpaikalle

Suomalaiset juovat kahvia yli kolme kupillista päivässä. Suurin osa kahvista nautitaan työpaikalla.

Hyvä kahvi ja tee on työpaikalla erittäin tärkeää, sillä onnistunut taukohetki lisää jaksamista ja antaa energiaa työskennellä. Taukoratkaisumme sopivat kaiken kokoisille yrityksille ja automaattimme ovat toiminnassa vuorokauden ympäri - 24/7. Kahviautomaateista saavat työntekijät ja asiakkaat hetkessä laajan valikoiman erilaisia herkullisia kuumiajuomia, kuten suodatinkahvia, aitoa espressoa ja muita erikoiskahvijuomia, sekä täyteläistä kaakaota. Teen ystäville on tarjolla aina oikean lämpötilan kuumaa vettä ja JOBmealilta saatavilla laaja valikoima teejuomia.

Kahviautomaatti työpaikalla - asiakaskokemuksia

Kahviautomaatti sopii erilaisiin työ- ja toimintaympäristöihin. Kaikki taukohetkiratkaisumme sisältävät kahvin, kahviautomaatin, toimituksen ja palvelun. Kahviautomaatin päivittäisen hoidon teet itse tai annat meidän hoitaa kaiken puolestasi.

Tutustu asiakasreferensseihimme ja lue kuinka toimiston työntekijöiden työhyvinvointi ja vireystaso on parantunut taukoratkaisuillamme.

Laaja valikoima teetä, kaakaota ja kahvijuomia työpaikoille

Monipuolisesta automaattivalikoimastamme löytyy jokaiselle juuri se oikea tapa nauttia kahvista. Kokonaisratkaisumme tarjoaa vaihtoehtoja niin aromikkaan suodatinkahvin ystäville, papukahvin kannattajille kuin täyteläistä espressoa rakastaville. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kahvi- ja teetuotteita, jotka toimitamme työpaikallesi palvelumallin mukaisesti. Uskallamme myös antaa juomillemme makutakuun, jolla varmistamme, että taukohetkesi on täydellinen nautinto.

Vastuullinen kahviratkaisu alk 52€/kk ja kahviautomaatti maksutta kokeiluun viikoksi

Tutustu tarjoukseen

Erilaiset kahviratkaisut työpaikalle

Täyspalvelu

Kun haluatte vain nauttia kahvista ja antaa JOBmealin hoitaa kaiken muun. Toimitamme ja täytämme automaatissa tarvittavat raaka-aineet. Suoritamme laitteelle säännöllisesti pesuhuollon. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista. 

Osittaispalvelu

Kun haluatte hoitaa itse automaatin täyttämisen ja päivittäisen ylläpidon.Toimitamme tilatut raaka-aineet ja suoritamme laitteen pesuhuollon n.1krt/kk. Vastaamme myös kaikista teknisistä huolloista ja tarvittaessa laitteen korjauksista.

Joutsenmerkitty kahvipalvelu

Joutsenmerkin kriteerit kattavat koko palvelun. Kahviautomaattien lisäksi vaatimuksia on asetettu kahville ja muille raaka-aineille, kuljetuksille, huolloille, käytetyille puhdistusaineille ja koko logistiikalle. Lue lisää

Toimiston taukohetkiin tuoretta kahvia

Tauot, vaikka lyhyetkin sellaiset, tekevät työpäivästä paremman! Ne tuovat energiaa, inspiroivat, antavat erinomaisen mahdollisuuden vaihtaa kuulumiset työkavereiden kanssa. Kahvi on suomalaisille pyhä asia, mutta ei mikä tahansa kahvi, vaan laadukas, maistuva ja aistit herättelevä.

Mikä onkaan parempi tapa nauttia tauosta kuin herkutella maistuvalla kahvilla tai teellä. JOBmealin tavoitteena on tehdä jokaisesta kahvikupillisesta täydellinen nautinto – maista ja ihastu! Anna JOBmealin hoitaa taukokahvituksenne ja keskittykää te itse oleelliseen, oman liiketoimintanne kehittämiseen ja kasvattamiseen. 

Tutustu kahviautomaatteihimme tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin määritetään yhdessä mikä kahviautomaatti sopii teidän toimistoon parhaiten. Vesiautomaatti parantaa työpaikan viihtyvyyttä. Vesiautomaatista saa hanavedestä kylmennettyä vettä ja hiilihapollista vettä tyylikkäästi. Välipala-automaatilla voidaan tarjota välipalaa toimistolla vaikka kellon ympäri. Automaatit ovat kylmennettyjä, joten niissä voidaan säilyttää monia erilaisia ruokia ja juomia.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista toimistoon (alk 52€/kk)

  • Aina tuoretta kahvia nopeasti - kuppi kerrallaan
  • Laadukas valikoima kahvi-ja teejuomia sekä syötävää
  • Ainutlaatuinen makutakuu

Ota yhteyttä 0207 210 300