Julkaistu: 01.07.2022
Kalea espressolaite kahvihetki

Kolme pointtia, miksi hankkia työpaikalle kahviautomaatti

Suomalainen kahvikansa ansaitsee laadukkaan ja hyvänmakuisen kahvin. Lue pointtimme, miksi kahviautomaatti voittaa kahvinkeittimen työpaikalla!

Miksi juoda seissyttä suodatinkahvia työpaikalla, kun voisit saada automaatista aina tuoretta kahvia juuri oman makusi mukaan? Suomalaiset juovat niin paljon kahvia, että työpaikalle on usein kannattavaa hankkia jopa erikoiskahveja ja muitakin kuumia juomia tarjoileva automaatti. Tuoreus ja monipuolisuus eivät kuitenkaan ole ainoita asioita, jotka puhuvat vahvasti kahviautomaatin käytön puolesta.


Kalea kahviautomaatti

Kahviautomaatti auttaa henkilöstön hyvinvoinnin parantamisessa

Yhteiset kahvitauot tai vaikkapa omalle työpisteelle silloin tällöin haettava kahvikupponen tauottavat työtä mukavasti. Meillä Suomessa monissa työehtosopimuksissa on määritelty työpäivään kahvitauko, sillä sen tiedetään lisäävän työhyvinvointia.

Kahvitauko tuo myös sosiaalista kanssakäymistä ja lisää sitä kautta tehokkuutta. Kahviautomaatti tarjoaa mukavan kohtaamispaikan niillä työpaikoilla, joilla yhteisiä taukoja ei pidetä. Yhteisiin taukoihin se taas tarjoaa kahvia helposti ilman, että kenenkään tarvitsee käydä erikseen laittamassa kahvi tulemaan etukäteen tai odottaa seuraavaa pannullista. Enää ei myöskään tarvitse miettiä, kuka kahvia tai suodatinpusseja ostaa seuraavaksi, sillä työ hoituu kahvipalvelun kautta.

Kahviautomaatti ja siihen liitetty palvelu ovat meillä JOBmealilla yhtenäinen paketti. Palvelu räätälöidään teidän tarpeidenne mukaan. Se voi joko sisältää kaiken tai esimerkiksi vain kuukausittaisen huoltokäynnin, jolloin omat työntekijänne huolehtivat mm. automaatin täyttämisestä ja automaattisen huuhtelun käynnistämisestä. Tason valitsette te. Lue tarkemmin, miten palvelu toimii.

Laadukas, hyvää ja monipuolista kahvia tuottava kahviautomaatti on toimiston vetovoimatekijä. Se voi osaltaan olla mukana houkuttelemassa työntekijöitä etätyöpisteiltä läsnätyöhön, sillä voihan automaatista saada tavallisen suodatinkahvin lisäksi saada erilaisia espressopohjaisia kahvijuomia ja jopa kylmiä kahvijuomia viilentämään oloa kuumana kesäpäivänä.


Kahvitauko pullan kera

Kahviautomaatista saa kahvin työntekijöiden makuun

Kahviautomaatteja on monenlaisia, ja aiemmin olemmekin kertoneet siitä, miten automaatti valitaan [lisätään tähän linkki edelliseen postaukseen, kun se on julkaistu]. Asiantuntija auttaa mielellään oikean laitteen valinnassa, mutta myös siitä saatavan kahvin optimoinnissa juuri teidän työntekijöidenne makuun! 

Joistakin automaattimalleista voi saada kahta eri kahvilaatua (valittavina on eri kahvilaatuja, paahtoasteita ja espressoa), joissain on myös mahdollista valita jokaiseen kuppiin erikseen kahvin vahvuusaste sekä lisättävän sokerin ja maidon määrä. Myös kylmät kahvijuomat ja makusiirapit kuuluvat valikoimiin. Automaatista saa tietenkin myös teevettä ja haluttaessa myös esim. kaakaota tai vaikkapa mustikkakeittoa.

Meillä JOBmealilla on voimassa makutakuu, joka takaa sen, että teillä ollaan tyytyväisiä automaattimme tarjoileman kahvin makuun. Meillä on tarjolla kotimaan markkinoiden suurin kahvivalikoima, josta voitte valita oman yhteisen suosikkinne. 

Kannustamme kokeilemaan kahviautomaattia, ihastutte varmasti!


Pyydä tarjous kahvipalvelusta. Varmista, että teillä nautitaan hyvän makuista ja tuoretta kahvia jokaisella tauolla.Solista papukahviautomaatti JOBmeal