Kun etsit perinteistä kahvinkeitintä parempaa

Etsitkö perinteistä kahvinkeitintä parempaa ratkaisua työpaikallesi? Kahviautomaatista saat aina tuoretta kahvia

Kahvi on usein työpaikan sydän – se paitsi piristää, myös yhdistää työntekijöitä. Mutta miten varmistetaan, että jokainen kahvitauko on parhaimmillaan? Vastaus on yksinkertainen: kahviautomaatit.
Tässä viisi syytä, miksi kahviautomaatti on ylivoimainen valinta verrattuna perinteiseen kahvinkeittimeen:

Aina tuoretta kahvia
Kahviautomaatti jauhaa pavut juuri ennen keittämistä, mikä takaa, että saat aina mahdollisimman tuoretta ja aromikasta kahvia. Ei enää seisseen kahvin makua tai liian laihaa kahvia.

Mukautettavuus
Monet kahviautomaatit antavat sinun säätää juoman kokoa, kahvin vahvuutta ja maidon/sokerin määrää. Tämä tarkoittaa, että voit räätälöidä juuri sinulle tai tiimillesi täydellisen kupillisen kahvia. Ei enää kahvihävikkiä, kun juomien nauttiminen on mahdollista kuppi kerrallaan.

Helppokäyttöisyys ja nopeus
Kahviautomaatit ovat nopeampia kuin perinteiset kahvinkeittimet.  Tämä vähentää jonottamista ja tekee kahvitauoista tehokkaampia. Kahvilaitteemme ovat tyylikkäitä, käyttäjäystävällisiä ja luotettavia. 

Vähemmän jätettä
Koska käytät kokonaisia kahvipapuja, et tuota ylimääräistä roskaa kuten suodatinpusseja tai kapselijätettä.  Käytetyt kahvipurut kuuluvat biojätteeseen ja ne pystytään hyödyntämään mullaksi tai maanparannusaineeksi. 

Ammattilaistason lopputulos
Kahviautomaateilla saat laadukasta kahvia, joka vastaa usein kahviloiden standardia. Tämä takaa, että jokainen työntekijä voi nauttia huippulaatuisesta kahvista työpäivänsä aikana.

Kustannustehokkuus toimistoympäristössä
Kun pohdit kahvin merkitystä toimistossasi, kustannustehokkuus on avainsana. Kahviautomaatit eivät vain tarjoa parempaa kahvia; ne myös säästävät rahaa ja aikaa pitkällä tähtäimellä. Enää ei tarvitse yhden tai useamman henkilön kuluttaa aikaa kahvinkeittämiseen, mikä mahdollistaa tehokkaamman työajan käytön.

Panostamalla laadukkaaseen kahviautomaattiin, annat työntekijöillesi parhaan mahdollisen kahvikokemuksen ja varmistat, että jokainen kahvitauko on energisoiva ja yhdistävä hetki.

Tutustu monipuoliseen kahviautomaattivalikoimaamme.

Kahviautomaatit

JOBmealin kahviautomaatit edustavat alansa huippua niin muotoilun kuin käyttäjäystävällisyydenkin osalta.

Pyydä tarjous kahvipalvelusta. Varmista, että teillä nautitaan hyvän makuista ja tuoretta kahvia jokaisella tauolla.Solista papukahviautomaatti JOBmeal