Joutsenmerkitty kahvipalvelu

Vain ympäristön kannalta parhaat kahvipalvelut voivat saada Joutsenmerkin

Meille on myönnetty Pohjoismaiden ensimmäinen kahvipalvelun Joutsenmerkki. Tämä tarkoittaa, että valikoimastamme löydät palvelukokonaisuuden, jonka sisältö täyttää Joutsenmerkin tiukat vaatimukset, ja joka varmistaa työpaikallesi energiatehokkaan, ympäristöystävällisen kahviratkaisun.

Joutsenmerkin kriteerit kattavat koko palvelun. Kahviautomaattien lisäksi vaatimuksia on asetettu kahville ja muille raaka-aineille, kuljetuksille, huolloille, käytetyille puhdistusaineille ja koko logistiikalle. Vain ympäristön kannalta parhaat kahvipalvelut voivat saada Joutsenmerkin.

Joutsenmerkki edellyttää laitteilta energiatehokkuutta. Kahviautomaatin tulee olla energialuokkaa A+. Tähän pääsevät vain markkinoiden parhaat laitteet. Laitteissa tulee myös olla energiansäästötoiminto, joka kytkeytyy päälle, kun automaatin käyttökapasiteetti on matala, esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin.

Joutsenmerkityssä kahvipalvelussa 90 % kahvista tulee olla luomua. Teestä, sokerista, maitojauheesta ja kaakaosta pitää olla luomua vähintään puolet. Lisäksi Joutsenmerkki edellyttää, että vähintään 30 % kahvista tulee olla sosiaalisesti vastuullista, esimerkiksi Reilu kauppa- tai UTZ-merkittyä.

Tutustu Joutsenmerkitty kahvipalvelu- sertifikaattiin

Kahvipalvelu kuva

Tehdään yhdessä maailmasta parempi paikka, kupillinen kerrallaan!

Joutsenmerkityssä kahvipalvelussa kahviautomaattisi on Fidenza. Tämä kahviautomaatti  omaa tyylikkään muotoilun lisäksi kaikki Joutsenmerkin asettamat vaatimukset energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden näkökulmasta.

Voit valita Joutsenmerkittyyn kahvipalveluun L'OR Elegant pavun, joka on keskipaahtoinen, monivivahteinen ja hienostunut.  Tämä papukahvi on korkeilla alueilla viljelty 100% premium Arabica-papu, joka on luomu ja Rainforest Alliance sertifioitu.
Arvid Nordquist -paahtimon laadukkaista premium kahveista valittavanasi on tummapaahtoinen, voimakas ja mausteinen Ethic Harvest -papukahvi.  Tämä Arvid Nordquist-kahvi on Reilun kaupan luomutuotettu,  100 % Arabicaa ja 100 % ilmastokompensoitu. Arvid Nordquistin paahtimo on ensimmäisenä Pohjoismaissa siirtynyt fossiilisesta energiasta käyttämään ainoastaan biopolttoainetta. 

Myös teevalikoimastamme löytyy Joutsenmerkin kriteeristön täyttävät laadukkaat teet. Reilun kaupan luomutuotettu Four O’Clock -tuoteperheen teet ovat keränneet inspiraationsa maailman joka kolkasta. Taukohetken täydentää tarjolla olevat Joutsenmerkityt pikarit, servietit, sokeri ja hunaja - kaikki tietenkin tiukan seulan läpikäyneitä, ehdottoman laadukkaita ja ympäristön kannalta parhaita tuotteita.

Joutsenmerkityt kahviautomaatit ja tuotteet

Joutsenmerkityn kahvipalvelu sisältää:  Kahviautomaatti: Fidenza


Tuotteet: 

 • L'OR Elegant papukahvi
 • Arvid Nordquist Ethic Harvest papukahvi
 • Four O´Clock Earl Grey tee
 • Four O´Clock Mint Green tee
 • Four O´Clock Licorice Spice tee (kofeiiniton)
 • Four O´Clock Rooibos Chai tee (kofeiiniton)
 • Four O´Clock Rooibos&Green tea vanilja & päärynä
 • Van Houten Reilun kaupan kaakaojauhe (sis.laktoosia)
 • Organic Milk Aitomaitojauhe, rasvaton (sis.laktoosia)
 • Ruokokidesokeriannos
 • Luomusokeri
 • Joutsenmerkitty pikari 250 ml
 • Kiilto käsitiskiaine
 • Kiilto yleispuhdistusaine

 

Kysy meiltä lisää Joutsenmerkitystä kahvipalvelusta Kysy lisätietoa

Meidän valikoimasta löydät kahvipalvelukokonaisuuden, jonka sisältö täyttää Joutsenmerkin tiukat vaatimukset ja joka varmistaa työpaikallesi energiatehokkaan, ympäristöystävällisen kahviratkaisun. Joutsenmerkin kriteerit eivät koske pelkkiä kahviautomaatteja vaan koko palvelua. Laitteiden lisäksi vaatimuksia on asetettu kahville ja muille elintarvikkeille, kuljetuksille, huolloille, käytetyille puhdistusaineille ja koko logistiikalle. Vain ympäristön kannalta parhaat kahvipalvelut voivat saada Joutsenmerkin.

Joutsenmerkki edellyttää laitteilta energiatehokkuutta. Kahviautomaatin tulee olla energialuokkaa A+. Tähän pääsevät vain markkinoiden parhaat laitteet. Laitteissa tulee myös olla energiansäästötilatoiminto, joka menee päälle esimerkiksi viikonloppuisin. Joutsenmerkityssä kahvipalvelussa 90 % kahvista tulee olla luomua. Teestä, sokerista, maitojauheesta ja kaakaosta pitää olla luomua vähintään puolet. Lisäksi Joutsenmerkki edellyttää, että vähintään 30 % kahvista tulee olla sosiaalisesti vastuullista, esimerkiksi Reilu kauppa- tai UTZ-merkittyä.

Lue, miten kahvitastingilla opitaan tunnistamaan eri kahvilajikkeet, kahvin paahtoasteet ja erilaiset kahvijuomat ammattilaisen coffeemasterin johdatuksella. Tutustu kahvitastingiin

Tiedätkö mikä on Suomen suosituin kahvijuoma toimistoissa?

JOBmeal on tehnyt tutkimuksen, mikä kahvijuoma on suosituin Suomalaisissa toimistoissa. Tuloksissa myös yllätyksiä.

Lue artikkeli JOBmealin tutkimuksesta:

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa Joutsenmerkitystä kahvipalvelusta

Joutsenmerkitty kahvipalvelu yrityksille, joilla

 • tärkeä energiatehokkuuden maksimoiminen
 • tiukat ympäristövaatimukset
 • tiukat vaatimukset kahvipalveluiden ympäristövaikutuksille sekä laatu, terveys ja turvallisuus tekijöille
 • halutaan tarjota työntekijöille ja asiakkaille luomu- ja Reilun Kaupan kahvia ja teetä
Joutsenmerkki