Julkaistu: 10.02.2020
Logo greenline small

Green Line - vastuullisempi kahvitauko työpaikalle!

JOBmeal on julkaissut uuden Green Line -ratkaisun, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden vastuullisempaan kahvitaukoon työpaikoilla. " Green Line-konsepti on vastuullisempi kahviratkaisu, joka säästää luontoa ja tekee hyvää. Ympäristöystävällisten palveluiden ja tuotteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja näin haluamme vastata asiakkaidemme toiveisiin" kertoo Katri Nikifow JOBmealin markkinoinnista.

" Green Line-ratkaisu on vastuullisempi kahviratkaisu, joka säästää luontoa ja tekee hyvää. Ympäristöystävällisten palveluiden ja tuotteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti ja näin haluamme vastata asiakkaidemme toiveisiin" kertoo Katri Nikifow JOBmealin markkinoinnista.

JOBmealin uuteen ympäristöystävälliseen Green Line-konseptiin kuuluu peruskunnostettu laite, joka on ollut lyhyen ajan aikaisemmassa käytössä. Green Line-ratkaisua voi täydentää valitsemalla ekologiset, sertifioidut kahvipavut automaattiin sekä tarjoamalla sertifioitua teetä ja muita kestävän kehityksen oheistuotteita.

Gl tauko