Julkaistu: 06.03.2020
Käsienpesu

Ajankohtaista koronaviruksesta ja JOBmealin palveluista, päivitetty 13.3.2020

Näköpiirissämme ei ole vaikutuksia palveluidemme keskeytymiseen.

Koronavirus leviää nyt todella nopeasti ja varmistaaksemme henkilöstömme, asiakkaidemme, toimittajiemme ja muiden sidosryhmiemme terveyden ja turvallisuuden, olemme ryhtyneet toimiin vähentääksemme viruksen leviämisriskiä:

  • Toimistohenkilökuntamme työskentelee etänä ja pidämme virtuaalikokouksia
  • Asiakasrajapinnassa toimiva henkilökuntamme lähtee mahdollisuuksien mukaan suoraan kodistaan asiakkaalle. Mikäli tarvetta käydä toimistolla, tehdään tämä porrastetusti.
  • Emme toistaiseksi matkusta mihinkään
  • Noudatamme kahden viikon karanteeniaikaa henkilöille, jotka ovat matkustaneet riskialttiilla alueilla 17. helmikuuta jälkeen. Tämä ohje koskee kaikkia henkilöitä, jotka vierailevat tai työskentelevät JOBmealin tiloissa.
  • Koko henkilöstömme saanut suulliset ja kirjalliset hygieniaohjeet, sekä toimintaohjeet mahdollisissa tartuntaepäilyissä.

Näköpiirissämme ei ole vaikutuksia palveluidemme keskeytymiseen. Palvelumme toteutetaan pääsääntöisesti henkilökuntamme henkilökohtaisella käynnillä asiakkaan tiloissa sijaitsevalla automaatilla. Palveluiden jatkuvuus turvataan varamiesjärjestelyjen avulla, niin kauan kun esimerkiksi pääsy asiakkaan tiloihin on mahdollista.  

Teemme parhaamme laitevalmistajien sekä tavarantoimittajiemme kanssa turvataksemme laitteiden ja raaka-aineiden saatavuuden. Seuraamme tilanteen etenemistä ja tiedotamme asiakkaitamme.