Julkaistu: 26.06.2020
Antibakteerinen kosketussuoja automaattiin

Antibakteerinen kosketussuoja

JOBmeal myy ja asentaa nyt yhtä markkinoiden parhaasta antibakteerisesta suojakalvosta. Suojakalvo asennetaan kahviautomaatin kosketusalueelle, kosketusnäyttöön tai näppäimistön päälle. Suoja vähentää 99,99% bakteerien kasvua.
Antibakteerinen suoja

Bakteerit ovat yksi tavallisimmista taudinaiheuttajista ja altistumme miljoonille bakteereille päivittäin. Me JOBmealilla myymme ja asennamme nyt yhtä markkinoiden parhaasta antibakteerisesta suojakalvosta.

Antibakteerinen kosketussuoja perustuu positiivisesti latautuneiden hopeaionien voimaan, jotka tutkitusti hidastavat bakteerien liikehdintää. Kosketussuojakalvolla hopeaionit on kapseloitu lasimatriisiin, josta ne vapautuvat estämään bakteerikasvuston ja nanopartikkeleiden kehittymistä. Tämä tekniikka on patentoitu ja sitä käytetään useissa maissa. Kahviautomaatin kosketusalue, kosketusnäyttö tai näppäimistö, varustetaan antibakteerisella suojakalvolla.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman turvallisen kahvitauon.

Antibakteerinen kalvo