Viiden tähden kahvikokemukset

Mehiläinen - valtakunnallinen kahviratkaisu terveydenhuoltoon

Mehiläinen Konserni toimii yksityisrahoitteisten terveyspalveluiden ja julkisrahoitteisten terveys- ja sosiaalipalveluiden markkinoilla. Yhtiö palvelee asiakkaita valtakunnallisesti noin 300 toimipisteen verkostolla ja työllistää noin 11 000 terveys- ja sosiaalipalveluiden ammattilaista. Kahviautomaatteja tarjoavien palveluntuottajien kilpailutuksen tavoitteena olikin löytää laadukkaita ja virkistäviä kahvihetkiä niin työntekijöille kuin asiakkaille tarjoava ratkaisu.

Mehilainen logo kahvikupeissa

Valtakunnallinen
kahvi- ja
vesiautomaattiratkaisu

Mehiläisellä on satoja toimipisteitä, joiden yleisilme ja asiakaspalvelu halutaan pitää yhtenäisinä paikkakunnasta riippumatta. Tämä tarkoittaa myös eri toimipisteiden kahvi- ja vesiautomaatteja.

Mehiläisen eri yksiköt voivat myös itse valita haluamansa kahvilaadut JOBmealin laajasta paahtimoriippumattomasta valikoimasta.


Mehiläinen valitsi JOBmealin kahviratkaisun ja nyt automaatteja on ympäri Suomea n. 20:ssä eri Mehiläisen yksikössä.
Valtakunnallisena toimijana voimme tarjota vesi- ja kahviautomaatteja helposti Mehiläisen toimipisteisiin. Konsernin kanssa tehdyn sopimuksen puitteissa yksiköt voivat itse valita haluamansa automaatit ja palvelumallit, kertoo JOBmealin avainasiakaspäällikkö Heli Lehtiö.

Kahviautomaateilla viihtyvyyttä terveydenhuollon tiloihin

Mehiläisen toimipisteissä sekä asiakkaat että henkilökunta nauttivat kahvia laadukkaista Fidenza ja Solista kahviautomaateista. Lisäksi auloihin on sijoiteltu Iseo vesiautomaatteja, joista asiakkaat saavat raikasta ja kylmää vettä helposti.

Mehiläinen ja JOBmealin kahvia Etenkin aulatiloissa sijaitsevat kahvi- ja vesiautomaatit luovat viihtyvyyttä ja tarjoavat myös asiakkaille rentouttavan taukohetken.

Asiakaslähtöinen kahviratkaisu

JOBmealin toiminta on aina kilpailutuksesta jokapäiväiseen arkeen asti ollut erinomaista ja joustavaa. Heidän toimintansa on erittäin asiakaslähtöistä ja meitä on aina kuunneltu. Olemme kokeneet, että toimimme todellakin yhdessä", kertoo Roosa Haapalainen, Mehiläisen kategoriapäällikkö & hankinta.


Parhaat automaatit terveydenhuollon toimitiloihin


Fidenza
Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Perinteinen suodatettu musta kahvi, aito espresso sekä laaja valikoima erikoiskahvijuomia. Tyylikäs kosketusnäyttö, joka mahdollistaa myös videoiden ja tiedotteiden näyttämisen.
Iseo E4 vesiautomaatti
Tehokas Iseo E4 vesiautomaatti on täydellinen ratkaisu eri toimitiloihin, joissa raikasta juomavettä tarvitaan nopeasti suurellekin määrälle ihmisiä.
Solista Alkaen 52€/kk
Solista papukahviautomaatti. Aina tuoretta kahvia vastajauhetuista pavuista. Pieni ja tyylikäs toimistoon, työpaikalle tai aulatilaan.
T2 vesiannnostelija

Tyylikäs ja minimalistinen vesiannostelija, joka annostelee nopeasti suuren määrän kylmää ja huoneenlämpöistä vettä, kuplilla tai ilman. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista