Julkaistu: 02.12.2019
Lahjoittajatunnus small

JOBmealin ikuinen kädenjälki

JOBmeal Suomi on mukana tukemassa suomalaista huippu-urheilua!
Lahjoittajatunnus Ikuinen kädenjälki_

JOBmeal on mukana tukemassa suomalaista huippu-urheilua

JOBmeal Oy on ensimmäisten joukossa tehnyt rahalahjoituksen Olympiakomitean alaiselle Olympiarahastolle. Olympiarahaston tarkoituksena on kerätä varoja yhteensä 20 miljoonaa euroa, joiden avulla tuetaan nuorten urheilulupausten harjoitusmahdollisuuksia, parannetaan heidän sosioekonomista asemaansa ja tuetaan valmennusosaamisen kehittämistä. Varat ohjataan rahastoon, jonka tuotoilla lupaaville urheilijoille annetaan aito mahdollisuus menestyä kansainvälisillä urheiluareenoilla.

Olympiarahasto kiittää lahjoituksesta

“Suurkiitos JOBmealille saamastamme tuesta. Lahjoituksen myötä olemme askeleen lähempänä tavoitettamme, 20 miljoonaa euroa. Kun yllämme tavoitteeseemme, valtio tuplaa varat omalla vastinrahaosuudellaan. Tulevan vuosikymmenen aikana voimme rahaston avulla kasvattaa huippu-urheilun tukea 30 prosentilla. Olen iloinen, että JOBmeal on mukana jättämässä ikuista kädenjälkeä suomalaiseen huippu-urheiluun.”
Jaakko Sippola, Olympiarahaston varainhankinnasta vastaava johtaja

JOBmealin ikuinen kädenjälki

”Suomalaisia yhdistää rakkaus hyvään kahviin ja urheiluun. Me JOBmealilla tiedämme, että kahvin sekä urheilukenttien äärellä koetut tunteet ovat meille suomalaisille kaikkein arvokkaimpia. Siksi haluamme olla mukana tukemassa tulevaisuuden urheilulupauksia heidän kovassa harjoittelussaan ja määrätietoisessa pyrkimyksessään kansainväliseen urheilumenestykseen. Tarjoamme alkuvuodesta 2020 alkaen myös omille asiakkaillemme mahdollisuuden yhdistää erinomainen kahvi ja huippu-urheilun tukeminen valitsemalla JOBmealin Ikuinen Kädenjälki-kahviratkaisu." Perttu Laitsaari, JOBmeal Oy toimitusjohtaja

JOBmealin ikuinen kädenjälki

Lisätietoja:

Jaakko Sippola Perttu Laitsaari
Olympiarahaston varainhankinnasta vastaava johtaja JOBmeal Oy:n toimitusjohtaja
050 577 5520 040 772 8853
jaakko.sippola@olympiakomitea.fi perttu.laitsaari@jobmeal.fi