Kahvivalikoima

JOBmeal on paahtimoriippumaton kahvipalveluiden tarjoaja - meillä on kymmeniä eri kahvilaatua usealta eri paahtimolta. Myös sertifioituja kahvilaatuja. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Teevalikoima

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia teemerkkejä ja teelaatuja. Myös useita sertifioituja vaihtoehtoja, kuten Reilun kaupan, Rainforest Alliance ja IMO-sertifioidut tuotteet.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Muut tuotteet

Muut juomat, raaka-aineet ja tarvikkeet, kuten kaakaot, maidot ja makeutusaineet, pikarit, lusikat, lautasliinat ja puhdistustuotteet.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Laaja valikoima

Kahvivalikoimaan kuuluu mm. Jacobs, Lór, Karat, Arvid Nordquist, Löfbergs ja Meira. Teevalikoimamme sisältää laadukkaita teelaatuja suosituilta teetaloilta kuten Pickwick, Dilmah, Four O Clock ja Life by Follet. Lisäksi saat meiltä muita tuotteita, kuten kaakaota, maitoa ja maidokkeita. Monipuolisesta oheistuotevalikoimasta saat kaikki onnistuneen taukohetken ainekset kuten sokeria, sekoitintikkuja, juomapikareita, keksejä, makeisia, virvoitusjuomia, energiajuomia tai mehua. Useat tuotteemme on eettisesti ja/tai luomu sertifioituja. Lisäämme sertifioitujen tuotteiden määrää valikoimassamme.

Tutustu kahvi- tee- ja tuotevalikoimmamme. Lataa tuotekatalogi tästä:

Parempaa kahvia työpaikalle - Makutakuu

 "JOBmealin asiakkaana voit olla varma, että taukoratkaisun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin on suunnitellut kahvin ja taukoratkaisujen ammattilainen. Tavoitteenamme on löytää teknisesti optimoiduin ratkaisu juuri sinulle, varmistaa, että juomasi kahvi ja muut juomat, ovat juuri sinun ja työntekijöidesi maun mukaisia. Tämän varmistamme antamalla sinulle täyden makutakuun!"

Nautinnollisia taukohetkiä toivottaa Perttu Laitsaari, Toimitusjohtaja.

Ota yhteyttä 0207 210 300