Kahvi- ja välipala-automaatti kouluun ja oppilaitokseen

Taukopalvelut oppilaitoksiin

Kirjojen pänttäämistä, tunnilta toiselle kaasuttamista, kokeita - sellaista se opiskelu välillä on, mutta ei hätää. Pidä taukohetki, nauti kuppi kahvia tai teetä ja virkistyt! Taukohetken kruunaa herkullinen välipala, kuten tuore hedelmä, joka kruunaa taukohetken. Tauot piristävät ja niiden jälkeen opiskelukin luonnistuu paremmin.

JOBmeal tarjoaa oppilaitoksiin helppoa kahvipalveluratkaisua, joka toimii vuorokauden ympäri sekä itsenäisenä kioskiautomaattina että kätevänä ravintola- ja kahvilapalvelujen täydentäjänä.

Kioskiautomaatin tai välipala-automaatin pariksi sopii hyvin kahviautomaatti, joka valmistaa erilaisia kahvijuomia, kaakaota ja kuumaa teevettä. Makuja on monia, siksi JOBmealin automaateista löytyy valinnanvaraa niin suolaisen kuin makeankin ystäville, virvoitusjuomia ja energiapatukoita unohtamatta.

Opiskelijat, opettajat ja kouluttajat tarvitsevat energiaa päivisin ja iltaisin. Hyvä kahvi tai tee sekä terveellinen välipala antaa energiaa opiskella ja piristää päivää, ja siksi ne tulisikin olla helposti saatavilla oppilaitoksien oleilutiloissa ja kahvihuoneissa.

Oppilaitoksiin suositellut automaatit

Fidenza papukahviautomaatti

Fidenza papukahviautomaatti valmistaa erinomaista kahvia hyödyntäen uusinta tekniikkaa. 

Fidenza papukahviautomaatti

Iseo

Virkistävää vettä huoneenlämpöisenä, kylmänä, kuplilla tai ilman.

Iseo vesiautomaatti

Solista

Pieni ja tyylikäs, vaivaton ratkaisu toimistoille.

Solista alkaen 52€ / kk

Pyydä tarjous kahviautomaatista oppilaitokseenne

Pyydä tarjous

Useita eri maksutapoja

JOBmealin kahvi-, vesi- ja välipala-automaatteihin on asennettavissa useita eri maksujärjestelmiä tai ne voi asettaa vapaakäytölle, jolloin oppilaiden ei tarvitse maksaa tuotteista. Esimerkiksi automaateissa voi maksaa tekstiviestillä, yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, kolikoilla sekä mobiilisovelluksella. 

Kahvi- ja kioskiautomaatti kouluun ja oppilaitokseen - kokemuksia

Voit tutustua asiakasreferensseihimme ja lukea kuinka kahvi- ja välipala-automaattiratkaisut ovat parantaneet oppilaiden ja opettajien jaksamista ja vireystasoa.

 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista oppilaitokseen

  • Aina tuoretta kahvia - kuppi kerrallaan
  • Laaja valikoima kahvi-ja teejuomia, kaakaota sekä syötävää
  • Erilaisia maksujärjestelmiä
  • Oppilaskunnalle rahankeruumahdollisuus

Ota yhteyttä 0207 210 300