JOBmealin laatu: Ylivertainen palvelu, makutakuu sekä laadunvalvonta

Keskitymme kaikissa toiminnoissamme laatuun ja asiakkaalle toimitettavaa ylivertaiseen palveluun. Huolehdimme aina koko kokonaisuudesta pienimpiin yksityiskohtiin ja näin varmistamme alamme laatujohtajan aseman.

JOBmeal kahviratkaisut peruskahvista gourmetiin

JOBmeal tarjoaa ylivertaisen kahvipalvelun yrityksille ja yhteisöille. Kahviratkaisut sovelletaan kunkin asiakkaan tarpeisiin. 

makutakuu

Perehdytys ja koulutus

Kaikki JOBmealin uudet työntekijät osallistuvat perehdytysohjelmaan, jossa saa monipuolisen kuvan JOBmealin toiminnoista niin asiakkaiden parissa kuin teknisessä keskuksessa. Sen lisäksi kaikki suorittavat JOBmeal Taste Academy  maku- ja kahvikoulutuksen, jolla varmistetaan henkilöstön huippukahvitietämys. Korkean laadun ylläpitämiseksi ja henkilöstön osaamisen kehittämiseksi järjestetään jatkokoulutuksia, jotta käsittelevät kaikkia JOBmealin liiketoimintaan liittyviä osa-alueita, kuten hygieniaa, laitteiden toimintaa ja tuotevalikoimaa. 

Varaa JOBmealin maksuton tasting työpaikallesi

Varaa kahvitasting

Laadunvalvonta

Automaattimme toimivat ensiluokkaisesti, ovat puhtaita ja niiden käyttämät tuotteet ovat parasta mahdollista laatua.

Asiakastutkimukset

Jobmeal Andalo toimisto kahviautomaatti JOBmealin kahviautomaatit: Keskitymme erityisesti kahvin korkeaan laatuun

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää. Seuraamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä palvelumme laatuun säännöllisesti tehtävillä asiakastyytyväisyyskyselyillä sekä automaattiemme välittömässä läheisyydessä tehdyillä makupalautekyselyillä. Varmistamme palvelumme laadun antamalla Makutakuun, joka varmistaa oikeanlaatuisen kahvin asiakkaillemme. 

Meille on nimetty yhteyshenkilö, joka ottaa tasaisin väliajoin meihin yhteyttä. Lisäksi noin kerran kuussa käy JOBmealin henkilö huoltamassa kahviautomaatin. Yhteistyö JOBmealin kanssa on ollut sujuvaa ja toimivaa.”  Pirjo Hiltunen, toimistopäällikkö, e21 Solutions, lue lisää e21:n tyylikkäästä toimistoratkaisusta.

Tekninen keskus

Jos tuotteisiimme tai automaatteihimme tulee vika, ota yhteyttä meihin, niin voimme korjata vian. Suhtaudumme suurella vakavuudella jokaiseen huoltotoimenpiteeseen ja kehitämme niiden pohjalta huolto-ohjelmaamme.

ISO 14001 -sertifikaatti

ISO 14001:2015

Oiva-raportti

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. JOBmealin elintarviketurvallisuuden taso on korkeinta laatua eli oivallista tasoa.

Varaa aika kahvitastingille

Varaa yrityksellesi työntekijöille aika maksuttomaan kahvitastiniin. Tastingissä coffee master kertoo erilaisten kahvijuomien erot.

Espressolaite Kalea

Valmistaa epressokahvin ja perinteisen suodatinkahvin, myös maitovaahdon tuoremaidosta.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Amalfi suodatinkahviautomaatti

Perinteinen kahvitauko vaivattomasti ja edullisesti.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Spengler Custom Line papukahviautomaatti

Tyylikäs kahviautomaatti, josta saat italialaista espressoa ja perinteistä aromikasta suomalaista suodatinkahvia. Automaatissa on ainutlaatuinen Flextaste ominaisuus, voit valita juuri makusi mukaisen mustan kahvin.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Cantinella ruoka- ja välipala-automaatti

Pyörivät jäähdytetyt hyllytasot tuoreille ruoka-annoksille, välipaloille, voileiville, maitotuotteille, juomille ja hedelmille.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Ota yhteyttä 0207 210 300