Kunnioitamme ympäristöä!

Olemme sitoutuneet vähentämään hiilijalanjälkeämme, käsittelemään ja kierrättämään jätteemme tehokkaasti sekä lisäämään ekologisten tuotteiden tarjontaa. Kaikki toimipisteemme kattaa SS-EN ISO 14001:2015-sertifikaatti, jossa kiinnitetään erityishuomio ympäristöseikkoihin, on tae ympäristöä kunnioittavalle toiminnallemme. 

Reittisuunnittelu

Kaikki kuljetusreitit suunnitellaan tehokkaasti, jotta vähentäisimme kuljetustemme aiheuttamia ympäristöhaittoja. Kannustamme myös vaihtoehtoisten polttoaineiden ja ympäristöystävällisten ajoneuvojen käyttöön. Henkilöstömme on saanut taloudellisen ajotavan koulutuksen ja sitä myös toteutetaan arjessa.

Ympäristöstandardit

Kierrätämme kaikissa toimipisteissämme jätteemme. Olemme myös kehittäneet järjestelmän käytettyjen automaattien ja varaosien kierrätykseen. Meillä on useita sertifikaatteja ja SS-EN ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti, joista voit lukea lisää täältä.

Automaattien tuotekehitys

Viime vuosina olemme tuoneet markkinoille automaatteja, jotka ovat ylittäneet tuotekehityksemme asettamat tavoitteet energiatehokkuudessa. Esimerkiksi kioskiautomaatti Tango kuluttaa 24 % vähemmän energiaa kuin edeltäjänsä ja sen LED-valojärjestelmä vähentää valaistuksen energiankulutusta 60 % verrattuna normaalivaloihin. Tästä on hyvä jatkaa matkaa. 

Ota yhteyttä 0207 210 300