Sertifioidut tuotteet

Sertifioitujen tuotteiden valikoimamme on erittäin laaja ja uskallammekin luvata, että valikoimasta löytyy kahveja, teetä, kaakaota, maitojauheita ja muita raaka-aineita jokaiseen makuun.
Kehitämme kahvivalikoimaamme jatkuvasti ja laajennamme sertifioitujen tuotteiden osuutta. 

Kahvivalikoima

JOBmeal on paahtimoriippumaton kahvipalveluiden tarjoaja - meillä on kymmeniä eri kahvilaatua usealta eri paahtimolta. Myös sertifioituja kahvilaatuja.

Kahvivalikoima

Teevalikoima

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia teemerkkejä ja teelaatuja. Myös useita sertifioituja vaihtoehtoja, kuten Reilun kaupan, Rainforest Alliance ja IMO-sertifioidut tuotteet.

Teevalikoima

Muut tuotteet

Muut juomat, raaka-aineet ja tarvikkeet, kuten kaakaot, maidot ja makeutusaineet, pikarit, lusikat, lautasliinat ja puhdistustuotteet.

Muut tuotteet

Sertifikaatit

JOBmealin valikoimasta löydät erilaisia eettisesti ja/tai luonnonmukaisesti sertifioituja tuotteita. JOBmealin ympäristötyöskentely on useilla eri tavoilla sertifioitu ja koskee kaikkia toimipisteitämme.

Joutsenmerkki

Joutsenmerkin kriteerit kattavat koko palvelun. Kahviautomaattien lisäksi vaatimuksia on asetettu kahville ja muille raaka-aineille, kuljetuksille, huolloille, käytetyille puhdistusaineille ja koko logistiikalle. Lue lisää

ISO 14001

Ympäristötyöskentelymme on SS-EN ISO 14001:2015 -sertifioitu jo vuodesta 2010. Sertifikaatti kattaa kaikki toimipisteemme. Sertifikaatti

Reilu kauppa

Reilu kauppa tarkoittaa kehitysmaiden viljelijöille ja työntekijöille oikeudenmukaisempaa kaupankäyntiä ja mahdollisuutta kehittää tuotantoaan ja yhteisöään kestävästi.

Rainforest Alliance

Rainforest Alliance on kansainvälinen ympäristömerkintä, jossa keskiössä on ekosysteemi. Sertifiointi takaa, että raaka-aineet on tuotettu ympäristöystävällisissä olosuhteissa, jotka ovat sosiaalisesti hyväksyttävät. Tilan toiminta takaa asiallisen toimeentulon maanviljelijälle, joka tulevaisuudessa voi luovuttaa tilan tuottavana myös lapsilleen.

PEFC

Kestävästi hoidettujen metsien puusta valmistetun tuotteen tunnistat PEFC-merkistä. Merkki osoittaa myös, että jokaisella puuta matkan varrella jalostaneella yrityksellä, on PEFC:n mukainen puun alkuperän seurantajärjestelmä.

EU:n luomumerkki

EU:n luomumerkki on EU:n jäsenvaltioiden vahvistaman valvontajärjestelmä, joka takaa, että vähintään 95 % tuotteen sisällöstä on tuotettu luonnonmukaisesti. Pakkauksessa on aina tuottajan, jalostajan tai jälleenmyyjän nimi sekä valvontajärjestön nimi tai koodi.

Zero Mission

Ilmastokompensoimme hiilidioksidipäästöjä (CO2 päästöjä), jotka aiheutuvat toimintaamme liittyvästä autoilusta, liikematkustuksesta ja energiankulutuksesta.

Sertifikaatti 2020 Sertifikaatti 2019 Sertifikaatti 2018 Sertifikaatti 2017

Ethical tea

Eettisesti tuotettua Dilmahin Ceylon-teetä, joka on viljelty ja valmistettu kunniottaen Sri Lankan vuosisatoja vanhaa teeperinnettä.

Sertifioidut kahviautomaatit

Ferrara kahviautomaattimalli  on ECBC-sertifioitu (European Coffee Breawing Centre). Saadakseen ECBC-sertifikaatin, tulee kahviautomaatin läpäistä tiukat tekniset kriteerit ja korkeat laatustandardit. Tällä sertifikaatilla varustetut laitteet antavat varmuuden laadukkaasta kahvista, juuri oikean lämpöisenä.

Fidenza, Ferrara sekä Spengler kahviautomaatit ovat Joutsenmerkki-sertifioituja automaatteja. Joutsenmerkki edellyttää laitteilta energiatehokkuutta. Kahviautomaatin tulee olla energialuokkaa A+. Automaatin komponentit eivät saa sisältää terveydelle tai ympäristölle haitallisia aineita. Tähän pääsevät vain markkinoiden parhaat laitteet. Laitteissa tulee myös olla energiansäästötoiminto, joka kytkeytyy päälle, kun automaatin käyttökapasiteetti on matala, esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin. Automaateissa käytettävät puhdistusaineet tulee olla terveydelle ja ympäristölle haitattomia.

Fidenza papukahviautomaatti

Fidenza papukahviautomaatti valmistaa erinomaista kahvia hyödyntäen uusinta tekniikkaa. 

Fidenza papukahviautomaatti

Ferrara papukahviautomaatti

Tyylikäs ja toimintavarma papukahviautomaatti.

Ferrara Duo papukahviautomaatti

Spengler Custom Line kahviautomaatti

Tyylikäs kahviautomaatti, josta saat italialaista espressoa ja perinteistä aromikasta suomalaista suodatinkahvia. Automaatissa on ainutlaatuinen Flextaste ominaisuus.

Spengler Custom Line papukahviautomaatti

Ota yhteyttä 0207 210 300