JOBmeal logo

Selecta on nyt JOBmeal

Selecta Suomessa on nykyään osa pohjoismaiden johtavaa kahvihetkien asiantuntijaa JOBmealia. Jatkamme toimintaa kuten ennenkin ja tarjoamme asiakkaillemme erittäin hyvää kahvia höystettynä hyvällä palvelulla. Meiltä saat yhä yhtä hyvät automaatit ja vielä aiempaakin paremman kahvin. Olemme myös yhä paahtimoriippumattomia, joten edustamme markkinoiden laajinta kahvivalikoimaa.

JOBmealilta tyylikkäät automaatit ja erittäin hyvää kahvia

Tyylikäs ja toimintavarma papukahviautomaatti

Ferrara Duo papukahviautomaatti

Pieni ja tyylikäs, vaivaton ratkaisu toimistoille.

Solista alkaen 52€ / kk

Ohjelmoitava näyttö ja baristatason kahvijuomat.

Fidenza papukahviautomaatti

Baristatason espressoa ja muita kahvijuomia.

Espressokone Kalea

JOBmeal on johtava pohjoismainen kahvipalveluiden toimittaja

JOBmeal on lähtöisin Ruotsista, jossa on myös vahva kahvihetkien kulttuuri ja JOBmeal haluaa yhdistää osaamisensa meidän entisten Selectalaisten ymmärrykseen Suomalaisesta kahvikulttuurista – tavoitteena on tarjota vieläkin paremmin Suomalaiseen makuun sopivia kahveja, tyylikkäitä kahviautomaatteja ja huolehtia henkilöstön taukohetkien miellyttävyydestä tuoreella vastajauhetulla kahvilla sekä markkinoiden laajimmalla teevalikoimalla.

Perttu Laitsaari

“Vaikka JOBmealin nimi Suomessa onkin uusi, niin olemme lähes 60 vuoden kokemuksella edelleen suomalaisten kahvitaukojen asiantuntija ja tarjoamme parhaat puitteet onnistuneeseen kahvitaukoon.” JOBmealin toimitusjohtaja Perttu Laitsaari korostaa.

Olemme kartoittaneet asiakkaidemme näkemyksiä siitä, millaista palvelua he odottavat kahviautomaattitoimittajaltaan. Näiden keskustelujen perusteella tiedämme olevamme oikealla tiellä.

Uusi JOBmeal panostaa aiempaa enemmän dynaamiseen ja paikalliseen palveluun. “Me tiedämme olevamme läsnä työpäivän arvokkaimmissa hetkissä, kun ihmiset kohtaavat toisensa kahvin äärellä ja siksi tulemmekin toiminnassamme painottamaan enemmän paikallisuutta, laatua ja yrittäjähenkisyyttä” kiteyttää toimitusjohtaja Perttu Laitsaari.

Päivitä parempaan, valitse JOBmeal, näin helposti:

Valitse automaatti

Vuokraamme kahviautomaatit ja muut automaatit työpaikallesi.

Valitse pavut

Toimitamme kahvin, teen ja muut tuotteet tiloihisi sovituin ajoin.

Nauti kahvista

Sinun tehtäväsi on vain nauttia kahvijuomista, teestä ja välipaloista. Makutakuulla.

Automaatin optimointi

Huolehdimme automaatin optimoinninsta, huollosta, säädöstä ja pesusta.


JOBmeal - kun erittäin hyvä kahvi on tärkeää

JOBmeal on Suomen ja Ruotsin johtava työpaikkojen kahvipalveluiden tarjoaja.

Solnassa, Tukholman ulkopuolella pääkonttoriaan pitävällä JOBmealilla on 31 toimipistettä kahdessa maassa.

Paikallisuuteen ja yrittäjähenkiseen palvelukulttuuriin sitoutunut JOBmeal haluaa tuoda asiakkailleen parhaan kahvikokemuksen. JOBmealissa työskentelee 350 henkeä. Yhtiön vuosiliikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa.

 

Lue lisää yrityskaupasta

Ota yhteyttä 0207 210 300