Cantinella ruoka- ja välipala-automaatti

Cantinella ruoka- ja välipala-automaatti

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Cantinella ruoka- ja välipala-automaatti tarjoaa tyylikkään valaistun ja jäähdytetyn myyntitilan, jossa tuotteet näkyvät selkeästi.Cantinella on käyttäjäystävällinen, pyörivillä hyllytasoilla varustettu ruoka- ja välipala-automaatti. Automaattiin saa näppärästi tarjolle mm. ruoka-annoksia, välipaloja, tuoreita hedelmiä, voileipiä, maitotuotteita ja kylmiä juomia.

Automaatissa on selkeät hyllykohtaiset valintapainikkeet ja automaattisesti avautuvat hyllyluukut. Digitaalinen 10-rivinen LCD-näyttö opastaa käyttäjää läpi koko ostotapahtuman. Hyllyjen lokerojakoa voidaan muuttaa halutuille tuotteille. Tuotteiden selailu on mahdollista fifo tai shopper toiminnolla. Automaatti on helppo täyttää etuoven ollessa kiinni tai auki.

Digitaalinen 10-rivinen LCD-näyttö.

Automaatin sisälämpötila voidaan säätää 2–19°C välillä. Turvajärjestelmä estää tuotteiden myynin, mikäli laitteen sisälämpötila nousee yli asetetun arvon. Jäähdytysjärjestelmä sisältää 300g R134A kylmäainet Jäähdytysjärjestelmä sisältää 300 g R134A kylmäainetta ja on freoniton.

Kaikki automaatin osat voidaan purkaa, romuttaa ja kierrättää.

Automaattiin voi yhdistää erilaisia maksujärjestelmiä, kuten kolikko- tai korttimaksu. Laite voidaan ohjelmoida toimimaan myös vapaakäytöllä ilman maksua. Jokaiselle hyllytasolle on mahdollista ohjelmoida oma hinta. Alennettuja hintoja voidaan ohjelmoida kellonaikojen tai viikonpäivien mukaan.

Sopii esimerkiksi yrityksille joissa tehdään vuorotyötä. On tärkeää, että henkilökunnalla on ruokaa ja välipaloja tarjolla heidän tarvitsemaansa aikaan.

Tutustu lisää toimialaratkaisuihimme.

Teollisuus

Laadukkaat kahviautomaatit teollisuuteen ja tuotantolaitokseen.

Lue lisää

Terveydenhuolto

Erilaisia automaattiratkaisuja terveydenhuoltoon.

Lue lisää

Toimistot

Paras kahviratkaisu toimistoon ja työpaikoille.

Lue lisää

Oppilaitokset

Kahvi- ja välipala-automaatti kouluun ja oppilaitokseen.

Lue lisää
Vinkki! Vieritä taulukkoa sivuttain
Kapasiteetti 10 pyörivää hyllytasoa. Hyllytaso voidaan jakaa 6, 12, 18, 24 tai 36 lokeroon.
Laitteen sijoittaminen / Ilmanvaihto ja huolto Automaatin taakse tulee jättää 10 cm tyhjää tilaa tuulettimen toiminnan ja ilmakierron varmistamiseksi.
Jäähdytysjärjestelmä Automaatin sisälämpötila voidaan säätää 2–19°C välillä. Turvajärjestelmä estää tuotteiden myynin, mikäli laitteen sisälämpötila nousee yli asetetun arvon. Jäähdytysjärjestelmä sisältää 300g R134A kylmäainetta ja on freoniton.
Korkeus mm 1 830
Leveys mm 850
Syvyys mm 895
Paino 320 kg
Sähköliitäntä 230 V/ 10 A maadoitettu
Maksimi virrankulutus 950 W
Energialuokka A +
Energian kulutus 5,8 kW/vrk.

Ota yhteyttä 0207 210 300