Odalla panostetaan nautinnolliseen kahvihetkeen

Oda on uusi ruoan verkkokauppa Suomessa, joka tunnetaan laajoista ja edullisista toimitusajoista, helppokäyttöisestä tilausprosessista sekä ystävällisestä palvelusta. Oda panostaa työntekijöiden taukohetkiin ja haluaa varmistaa nautinnollisen kahvihetken toimistolla. Osalle se voi tarkoittaa hetken taukoa hyvän kahvin seurassa, osalle pientä piristysruisketta työntekoon ja joillekin mahdollisuutta vaihtaa kuulumisia työkavereiden kanssa kahvihetken lomassa.

Toimistoon valittavaa kahvipalvelua suunniteltaessa tavoitteeksi asetettiin laadukkaan, mutta myös hinta-laatusuhteeltaan järkevän ratkaisun löytäminen. Valittavan ratkaisun oli palveltava yli sataa henkilöä, joilla on moninaisia tarpeita ja mieltymyksiä kahviin ja kahvitaukoon liittyen. 

"

“Työpaikalla on ehdottomasti oltava laadukasta ja nautinnollista kahvia nopeasti ja vaivattomasti saatavilla” perustelee Johannes Kolehmainen, Odan Operating manager ja jatkaa “tämän toteuttamiseen JOBmeal on oivallinen yhteistyökumppani.”

 

Nautinnollista kahvia monenlaisiin makutottumuksiin

Oda Odalla haluttiin tarjota kahviautomaatteja useammassa taukotilassa ja niiden rinnalle toivottiin myös välipala-automaattia kahvihetkeä tai taukoa virkistämään. Oda halusi varmistaa, että kaikki saavat haluamansa kahvin riittävän nopeasti ja helposti.

Oda päätyi valitsemaan kahvihuoneisiinsa JOBmealin Solista automaatit sekä yhteiseen käyttöön Cantinella välipala-automaatin. Solistan monipuolisuudesta kertoo se, että siitä voi valuttaa kuppiin niin peruskahveja, espressoa, cappuccinoa tai makean ystävälle caramelcappuccinoa. Lisäksi kuppinsa voi täyttää kaakaolla, mikäli kahvi ei sillä hetkellä maistu. 

Työntekijöille kahvipalvelun käyttö on erittäin yksinkertaista ja toimivaa. Siivousyritys suorittaa päivittäiset huollot sekä kahvipapujen ja muiden raaka-aineiden lisäämiset automaatteihin, joten työntekijät voivat keskittyä kahvin nauttimiseen. Laitteet ovatkin toimineen pääosin moitteettomasti ja huoltoon on aina saatu nopeasti yhteys.

Nautinnollinen kahvihetki - vaivattomasti

"

“JOBmealin automaattien hyvä puoli on se, että nautinnollisen kahvihetken voi rakentaa monella eri tavalla. Kahvia automaateista saa erinomaisen kahvin lisäksi kaakaota, ja välipala-automaatista erilaista naposteltavaa” iloitsee Kolehmainen ja jatkaa “Mutta kaikkein tärkeintä meille on ollut se, että työntekijät saavat vaivattomasti ja nopeasti erinomaista kahvia. Automaateista saatavat aromikkaat ja täyteläiset kahvit ovatkin yllättäneet positiivisesti..”

Kahvihuoneiden suosituimmat kahviautomaatit

Solista papukahviautomaatti

Solista papukahviautomaatti palvelee täydellisesti pienemmän toimiston tarpeita.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Fidenza papukahviautomaatti

Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Iso kosketusnäyttö mahdollistaa asiakaskohtaisten videoiden ja taustakuvien käytön!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Spengler Custom Line papukahviautomaatti

Tyylikäs kahviautomaatti, josta saat italialaista espressoa ja perinteistä aromikasta suomalaista suodatinkahvia. Automaatissa on ainutlaatuinen Flextaste ominaisuus, voit valita juuri makusi mukaisen mustan kahvin.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista

Ota yhteyttä 0207 210 300