Automaatit ylläpitävät Salpauksen opiskelijoiden vireystilaa

Koulutuskeskus Salpaus on monipuolinen nuoria ja aikuisia opiskelijoita sekä työelämää Päijät-Hämeessä palveleva oppilaitos. Vuoden aikana Salpauksessa opiskelee noin 14 000 aikuista ja nuorta, ja koulutuskeskukselle on tärkeää hoitaa yhteiskuntavastuunsa erinomaisen koulutuksen kautta. JOBmeal on toiminut jo usean vuoden ajan Salpauksen yhteistyökumppanina tarjoten Lahden oppilaitoksiin laadukkaita automaatteja.

Salpaus

Modernit kahvi- ja välipala-automaatit oppilaitoksiin

JOBmeal vakuutti aikoinaan Salpauksen ravintolapalvelujohtaja Marko Viljamaan kokonaisvaltaisella palvelukonseptillaan, jossa toimii koko yhteistyöketju tarpeiden hahmottamisesta aina huoltoon ja laskutukseen asti. JOBmealin modernit kahvi- ja välipala-automaatit tarjoavat oppilaitosten nuorille ja aikuisille erinomaista kahvia ja monipuolisia välipaloja vireystilan ylläpitoon.

JOBmealin edustajat ovat myös käyneet luennoimassa oppilaitoksissa, joka on osaltaan vahvistanut yhteistyötä koulutuskeskus Salpauksen kanssa.


Aktiivinen ja kuunteleva kahviautomaattikumppani

Mielikuva automaattikahvista on muuttunut vuosien varrella. JOBmealin korkea laatu niin automaateissa, raaka-aineissa kuin palvelussa on varmistanut omalta osaltaan asenteen muuttumisen.

"

“JOBmealin asiantuntijoiden aktiivinen ja asiakasta kuunteleva tapa toimia on peruselementtejä pitkälle ja hedelmälliselle yhteistyölle”, kertoo Viljamaa. “Myös ravintolamaailma muuttuu nopeasti ja onkin ollut hienoa huomata JOBmealin palvelukehityksen vastanneen digitalisoituvan maailman huutoon uusista palveluista ja tuovan niitä aktiivisesti meidän asiakkaiden käyttöön”, toteaa Viljamaa.

Oppilaitoksiin erinomaisesti soveltuvat automaatit

Opera papukahviautomaatti

Opera kahviautomaatti on ainutlaatuinen, viimeisintä teknologiaa edustava suuren kapasiteetin kahviautomaatti.
Operasta on saatavissa sekä papu- että suodatinkahviversio.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Fidenza papukahviautomaatti

Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Iso kosketusnäyttö mahdollistaa asiakaskohtaisten videoiden ja taustakuvien käytön!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Iseo vesiautomaatti

Tehokas Iseo tarjoaa vettä useisiin erilaisiin tiloihin, myös vilkkaisiin paikkoihin. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista

Ota yhteyttä 0207 210 300