Questbackin helppokäyttöinen kahviratkaisu

Norjalainen asiakas- ja työntekijäkokemuksia mittaava Questback on laajentanut pohjoismaista kattavuuttaan Tukholman ja Espoon toimistoilla. Heidän intohimonsa asiakas- ja henkilöstöpalautteisiin on auttanut erilaisia organisaatioita tekemään älykkäämpiä ratkaisuja helppokäyttöistä alustaa hyödyntäen. Questbackin Customer Success Manager Niklas Ruotsi toteaakin, että he auttavat yrityksiä kuuntelemaan sekä sisäistä että ulkoista palautetta, jonka avulla organisaatiot tietävät oikeasti, mitä tapahtuu. Mahdollistaakseen omien työntekijöiden keskittymisen asiakasratkaisujen toteuttamiseen, Questback valitsi JOBmealin luotettavan ja helppokäyttöisen kahvipalvelun.


Helppokäyttöinen kahviratkaisu toimistoon

Questbackille oli tärkeää, että työntekijlöiden ei tarvitse missään vaiheessa taistella siitä, kuka keittää ja mitä keittää. Heille oli tärkeää tarjota erinomaista kahvia aina kun sitä tarvitaan ja mahdollistaa näin jokaisen henkilön keskittymisen oman työn tekemiseen. Questback valitsikin kahviautomaatin lisäksi JOBmealin huolto- ja täyttöpalvelun. Kahviautomaatin huolto toimii nyt niin huomaamattomasti, etteivät työntekijät edes huomaa, kun huoltaja käy toimistolla. 

"
JOBmeal niklas ruotsi questback oy

Ruotsin mukaan Questbackilla on myös iso variaatio erilaisia kahvinjuojia, mutta Arvid Nordquistin kahvivalikoimasta löytyy aina jokaiselle jotakin. “Meillä on niin espressopäitä, cappuccino-hienostelijoita kuin kaikkia muitakin”, Ruotsi hymyilee ja jatkaa, “Arvid Nordquistin kahvi maistuu juuri siltä, mitä kahvilta aamuisin toivoo – siinä on sellainen hiukan potkaiseva maku, joka käynnistää moottorin, muttei jää suuhun tyhjäkäymään. Maku on luonteikas eikä liian tungeksiva.”Kahviautomaattien huolto toimii itsestään

"
“JOBmealin toiminta on hyvin nopeaa. Emme ehdi valittaa mistään, kun kahviautomaatti on jo korjattu. Olen ihmetellyt sitä, miten kahviautomaatin näyttökään ei koskaan ehdi likaantua. Pavut tuntuvat täyttyvän kuin itsestään. En sitten tiedä, että onko meillä täällä toimistolla joku maahinen, joka käy täyttelemässä säiliöitä öisin”, Ruotsi naurahtaa ja jatkaa, “huoltohenkilökunta selvästikin pitää lupauksistaan kiinni. Se mitä on luvattu, on myös täyttynyt. Voin kyllä ainakin itse suositella JOBmealin toimintaa ja kahviautomaatteja. Ne vastaavat varmasti hyvin moneen tarpeeseen.”

Helppokäyttöiset kahviautomaatit toimistoon:

Fidenza papukahviautomaatti

Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Iso kosketusnäyttö mahdollistaa asiakaskohtaisten videoiden ja taustakuvien käytön!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Espressolaite Kalea

Valmistaa epressokahvin ja perinteisen suodatinkahvin, maitovaahto tuoremaidosta.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Fiesse papukahviautomaatti

Energiatehokas ja käyttäjäystävällinen Fiesse sopii sulavalinjaisen pohjoismaisen muotoilunsa ansiosta tilaan
kuin tilaan.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

L'OR Promesso espressolaite

Aromikas musta kahvi, täydellinen espresso, herkullinen cappuccino ja monet muut ensiluokkaiset maitopohjaiset kahvijuomat. Patentoitu maidonvaahdotusmenetelmä, palkittu design ja täynnä teknisiä innovaatioita.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista

Ota yhteyttä 0207 210 300