HKL - juna- ja metroasemien monipuoliset automaattiratkaisut

Helsingin kaupungin liikennelaitos (HKL) vastaa alueensa joukkoliikennevälineiden liikennöinnistä. 122 miljoonaa matkustajaa vuodessa kulkee HKL:n kyydissä raitiovaunuilla, metroilla ja Suomenlinnan lautoilla. Liikennelaitokselle on tärkeää tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, johon myös juna- ja metroasemilla sijaitsevat erilaiset automaatit kuuluvat.

Kioskiautomaattien monipuoliset maksuvaihtoehdot

HKL

JOBmeal toimitti metro- ja juna-asemille suurta asiakasmäärää palvelevat automaatit, jotka tarjoavat matkustajille niin suolaisia kuin makeita vaihtoehtoja, virvoitusjuomia unohtamatta. Kioskiautomaatteja käyttävät matkustajat ovat erityisesti kiittäneet JOBmealin automaattien monipuolistuneita maksuvaihtoehtoja. Liikennelaitos on asiaan erittäin tyytyväinen, sillä se lisää entisestään kioskiautomaattien käytettävyyttä. Nykyään kioskiautomaatilla valitun ostoksen voi maksaa tekstiviestillä, yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, kolikoilla sekä mobiilisovelluksella.

Pääkonttorilla henkilöstön käytössä on Ferrara Duo Bravissimo kahviautomaatteja, joiden tarjoamaa papukahvia nautitaan päivittäin.


Parhaat kioskiautomaatit juna- ja metroasemille

"

“Saimme parhaimman kokonaisratkaisun kioskiautomaateissa, sillä JOBmealin hinta- ja palvelulaatu oli kohdillaan. JOBmeal on ollut juna- ja metroasemien yhteistyökumppanimme jo usean vuoden ajan", toteaa Mauri Koski, HKL:n hankinta-asiantuntija.

“JOBmeal seuraa aikaansa ja sen voi huomata kioskiautomaattien valikoiman uudistumisessa. Uusia tuotteita on lisätty kuluttajakäyttäytymisen ja -toiveiden perusteella”, iloitsee Koski.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista

Ota yhteyttä 0207 210 300