Golfkuntosali - Hyvä kahvi täydentää asiakaskokemusta

Golfkuntosali tarjoaa kattavat puitteet harjoitteluun, rentoutumiseen ja viihtymiseen. Salilta löytyy huippuunsa hiottujen golf-simulaattorien ja kuntosalin lisäksi lihaksia hierovat tuolit, biljardi sekä kuumimmat golf-lähetykset upeassa loungessa. Kuntosali perustettiin reilu neljä vuotta sitten ja se on löytänyt sitoutuneen asiakaskunnan. Monet kilpailijat tarjoavat pelkkiä simulaattoreita, mutta Golfkuntosali halusi tarjota asiakkaille paikan, jossa voi golfin ja kuntosaliharjoittelun lisäksi viettää aikaa, rentoutua ja tavata kavereita. Tätä asiakaskokemusta täydentää erinomaisesti limut ja erittäin hyvä kahvi!

 

"

“Kahviautomaatti on kovassa käytössä ja porukka tykkää”, toteaa Golfkuntosalin omistaja Joosu Kuivaniemi ja jatkaa “Kun kaveri lyö, niin on kiva istahtaa sohvalle ja ottaa kupponen kuumaa.”Hyvää kahvia, ympäri vuorokauden, helposti ja nopeasti

Golfkuntosalin omistajien tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisimman hyvää ja kohtuullisen hintaista kahvia. Sali on auki 24/7, joten kahvin on oltava hyvää ympäri vuorokauden. Koska henkilökuntaa ei ole koko ajan paikalla, kahviautomaatin on oltava luotettava. Tavoitteena olikin löytää ratkaisu, jossa heidän ei itse tarvitsisi huolehtia kaikesta.

Golfkuntosali Monet kilpailijat tarjoavat pelkkiä simulaattoreita, mutta Golfkuntosali halusi tarjota asiakkaille paikan, jossa voi golfin ja kuntosaliharjoittelun lisäksi viettää aikaa, rentoutua ja tavata kavereita. Tätä asiakaskokemusta täydentää erinomaisesti limut ja erittäin hyvä kahvi!

Nopea ja huoleton palvelu

JOBmealin osittaispalvelun myötä Joosu ja muut omistajat voivat keskittyä kuntosalin pyörittämiseen. Comfort-osittaispalvelussa JOBmealin työntekijä käy kerran kuukaudessa tekemässä hygieniahuollon laitteelle ja varmistaa kahvin maun. Huollon kulku salille tapahtuu itsenäisesti omalla kulkukortilla, jolloin hygieniakäynneistä ei tarvitse etukäteen sopia. Golfkuntosalin vastuulle jää vain raaka-aineiden tilaaminen sekä kahviautomaatin päivittäisestä siisteydestä huolehtiminen. JOBmealin verkkopohjainen tilausjärjestelmä on ollut helppokäyttöinen ja raaka-ainetoimitukset tulevat nopeasti perille. Yksi syy JOBmealin kahvipalvelun valintaan olikin helppous. Lisäksi kahvipalvelun valinta sujui mutkattomasti asiantuntevan myyjän kanssa ja kahvikone olikin jo lähes huomaamatta kuntosaliasiakkaiden käytössä.

Järkevä hinta ja automaatin helppokäyttöisyys ovat saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailta. Kuppi kuumaa maksaa euron ja se on helppo maksaa maksupääteellä.

"

“JOBmealin kahvipalvelu toimii erinomaisen hyvin. Palvelu on nopeaa eikä ole koskaan tarvinnut murehtia koneen toiminnasta. Voimme huoletta keskittyä oman liiketoiminnan pyörittämiseen” iloitsee Joosu ja jatkaa “Oli kiva päästä katsomaan kahviautomaatteja JOBmealin tiloihin. He ovat sattumalta lähes naapurissa, ja kaikki sujui todella vaivattomasti. Saimme juuri sitä mitä tarvitsimme.”

Asiakastiloihin hyvin soveltuvia kahvi- ja vesiautomaatteja

Solista papukahviautomaatti

Solista papukahviautomaatti palvelee täydellisesti pienemmän toimiston tarpeita.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Fidenza papukahviautomaatti

Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Iso kosketusnäyttö mahdollistaa asiakaskohtaisten videoiden ja taustakuvien käytön!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Iseo vesiautomaatti

Tehokas Iseo tarjoaa vettä useisiin erilaisiin tiloihin, myös vilkkaisiin paikkoihin. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista

Ota yhteyttä 0207 210 300