Essilor tarjoaa erinomaisen kahvikokemuksen työpaikalla

Essilor Oy on osa yli 170 vuotiasta Essilor Groupia, joka on erikoistunut silmälasilinsseihin. Saatat itsekin käyttää Essilorin erinomaisia linssejä juuri nyt. Ajatus yrityksen kahvipalvelun päivittämiseen lähti siitä, että Essilor halusi tarjota työntekijöilleen erinomaisen kahvikokemuksen eli maistuvan ja päivää mukavasti piristän kahvitauon. Vanha automaatti oli tiensä päässä ja päivittämisen yhteydessä päätettiinkin, että uuden kahviautomaatin tulee vastata työntekijöiden moderneja ja monenlaisia tarpeita. Automaatista täytyy saada helposti ja nopeasti hyvää suodatinkahvia kahvinälkäisille työntekijöille sekä maukkaita erikoiskahveja espressopohjaisia kahveja arvostaville henkilöille. Lisäksi tarjolla on oltava kattava valikoima erilaisia teelaatuja.

"

“Sekä ns. peruskahvia juovat henkilöt saavat haluamansa kahvin samasta laitteesta mistä erikoiskahvien perään olevat työntekijätkin. Ja mikä tärkeintä, kaikki kahvi on hyvää!” toteaa Essilor Oy:n operations & customer service manager Jyrki Immonen.Aina hyvää kahvia palvelusta tinkimättä

Koska Essilorin toimistolla ei ole kahvin keittämiseen palkattua henkilöä, automaatin valinnassa vaikutti myös palvelun helppous ja automaatin toimintavarmuus. Kahvia on oltava saatavilla koko ajan ilman keskeytyksiä. JOBmealilta löytyikin tähän sopiva ratkaisu, sillä täyspalvelun myötä Essilorin ei tarvitse huolehtia kahvista millään lailla. JOBmeal hoitaa automaatin täyttämisen, puhdistamisen sekä tarvittavat huollot - erikseen pyytämättä.

Essilor on kansainvälinen konserni, joka tarkoittaa sitä, että toimistotiloissa vierailee usein kansainvälisiä työntekijöitä, vieraita ja yhteistyökumppaneita. Tämän vuoksi kahviautomaatin ulkoinen näyttävyys sekä kahvivalikoima ja sen laatu ovat erittäin tärkeitä. Aiemmin vieraille keitettiin erikseen kahvia, mutta JOBmealin toimintavarma ja moderni automaatti täyttää vieraidenkin kahvitarpeet. Ja kaiken lisäksi näyttää hyvältä!

Immonen toteaa myös, etteivät he ole joutuneet palaamaan JOBmealille kertaakaan kahvin maun vuoksi. Hyvä kahvi ja palvelun helppous ovatkin olleet yhteistyön tärkeimpiä elementtejä. Koska hyvä kahvi on merkittävä tekijä kahvitauon kokemuksessa, on tärkeää, että kahvipalvelu toimii luotettavasti. Kokonaisuudessaan Essilor onkin ollut varsin tyytyväinen JOBmealin kahvipalveluun. Se on ollut helppoa!

 

Erinomainen kahvikokemus Makuutakuulla

"

“Tulin aikoinaan paikasta, jossa oli päivittäin tarjolla hyvää kahvia. Siksi halusin nostaa kahvikokemuksen tasoa myös täällä meillä Essilorissa. JOBmealin kahvipalvelun alkuvaiheessa teimme kevyen makutestin henkilökunnalle. He saivat testata olemassa olevaa sekä uutta, tunnistamatonta kahvimakua. Tämän jälkeen he päättivät, millainen maku valitaan. Näin pääsimme kokeilemaan JOBmealin erinomaista Makutakuu-palvelua. Kahvin maku ja kahviautomaatin käyttäjäystävällisyys ovat JOBmealin myötä tätä päivää” iloitsee Immonen.

Suosituimmat kahviautomaatit työpaikoille

Espressolaite Kalea

Valmistaa epressokahvin ja perinteisen suodatinkahvin, maitovaahto tuoremaidosta.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Spengler Custom Line papukahviautomaatti

Tyylikäs kahviautomaatti, josta saat italialaista espressoa ja perinteistä aromikasta suomalaista suodatinkahvia. Automaatissa on ainutlaatuinen Flextaste ominaisuus, voit valita juuri makusi mukaisen mustan kahvin.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Fidenza papukahviautomaatti

Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Iso kosketusnäyttö mahdollistaa asiakaskohtaisten videoiden ja taustakuvien käytön!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista

Ota yhteyttä 0207 210 300