e21 Solutions Oy - “Aika vaikea sitä on tämän parempaa kahvia kotona keittää”

e21 tarjoaa teollisuuden ja teknisen kaupan yrityksille ratkaisuja tuotetiedon hallintaan ja verkkomyyntiin. e21:n toimistolta löytyy JOBmealin kahvikone, jonka ansiosta työntekijöiden kofeiinitasot pysyvät vakiona vaivattomasti.


"
Jobmeal mikko särkikangas e21 pienikuva

Kahviautomaatti hankittiin aikanaan sen takia, että meidän olisi melkein pitänyt palkata yksi ihminen keittämään kahvia tälle porukalle. Se oli ehkä vähän kohtuuttoman kallis vaihtoehto. JOBmealilta löytyi tällainen ratkaisu, jonka avulla se aiemmin kahvinkeittoon käytetty aika voidaan käyttää nyt vähän fiksummin, hymyilee e21:n Mikko Särkikangas.

Huoltopalvelu toimii räväkästi

Kahviautomaatissa on tarjolla erilaisia Arvid Nordqvistin kahveja ja teelaatuja. Palvelukokonaisuuteen kuuluu automaatin ylläpito, huolto sekä tietysti myös apu mahdollisissa ongelmatilanteissa.


"
Huoltopalvelu toimii räväkästi niin tavallisessa arjessa kuin vikatilanteissa, Särkikangas kuvailee.

Tämän palvelun avulla saamme kahvihommat hoidettua huolettomasti kuntoon. Laitteetkin ovat tässä aina välillä vaihtuneet vähän uudempiin ja sitä myöten on tullut lisää vaihtoehtojakin. Tilausjärjestelmästä saa tilata kahvia, teetä ja mitä nyt ikinä keksiikään, Särkikangas summaa.Hyviä vaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan

Paras juttu kahviautomaatissa ja JOBmealin palvelussa on Särkikankaan mukaan se, että kahvit ovat oikeasti hyviä ja vaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan.

"
Kahvit jauhetaan suoraan pavuista. Kun veden lämpötila on oikea ja määrät on säädetty oikein, niin aika vaikea sitä on tämän parempaa kahvia kotona keittää, Särkikangas hymyilee.

Vastuulliset kahviautomaatit toimistoon:

Fidenza papukahviautomaatti

Monipuolinen juomavalikoima ja kaksi eri paahtovaihtoehtoa. Iso kosketusnäyttö mahdollistaa asiakaskohtaisten videoiden ja taustakuvien käytön!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Espressolaite Kalea

Valmistaa epressokahvin ja perinteisen suodatinkahvin, maitovaahto tuoremaidosta.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Cafitesse Excellence Touch

Huippunopea Cafitesse Excellence Touch valmistaa laajan valikoiman erinomaisia Jacobs-kahvijuomia vain sekunneissa!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Spengler Custom Line papukahviautomaatti

Tyylikäs kahviautomaatti, josta saat italialaista espressoa ja perinteistä aromikasta suomalaista suodatinkahvia. Automaatissa on ainutlaatuinen Flextaste ominaisuus, voit valita juuri makusi mukaisen mustan kahvin.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaateista

Ota yhteyttä 0207 210 300